Technisch tester / Agile testing Coach

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
597
Status
Gesloten
Referentie
30160404

Omschrijving

Ben je als Agile Testing coach in staat een DevOps teams te begeleiden om samen met het team het volgende kwaliteitsniveau te bereiken?

Ben jij ?

Ben jij een ervaren technische tester en vind jij het leuk om je kennis te delen met anderen? Je hebt ruime ervaring met het coachen en begeleiden van teams in een DevOps of Agile context. Je bent een practitioner die zijn sporen ruimschoots in de industrie heeft verdiend. Je bent op de hoogte van de trends in Agile Testing en Agile software development en je bent instaat om je kennis en kunde toe te passen in een complexe Enterprise omgeving.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

•Je hebt ruime hands-on ervaring met meerdere van onderstaande technologieën:

 • ◦Selenium WebDriver

◦Protractor
◦Cucumber
◦JavaScript

 • ◦Java

◦Angular
◦Karma
◦JUnit
◦Docker
◦Jenkins
◦Gatling

•Gedegen kennis op gebied van Agile Testen
•Meerdere jaren praktijk ervaring binnen een Scrum of DevOps-organisatie
•Ervaring met het coachen van medewerkers op verschillende niveaus
•Ruime ervaring met Continuous Integration en Continuous Delivery
•Ruime ervaring en affiniteit met TDD en ATDD
In deze rol ga je werken aan het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn van DevOps teams bij onze eindklant. Je hebt ruime kennis en ervaring opgedaan in Agile Software Development en DevOps. Je bent specialist op het gebied van Agile Testing en je hebt de technische bagage om ook als development engineer hands-on in een team bij te dragen aan kwaliteitsverbeteringen.

Wij zoeken een expert die in staat is DevOps teams te trainen en te begeleiden met als doel de kwaliteit van deze teams te vergroten. Je kunt snel inschatten wat de kwaliteiten en valkuilen zijn van een team en van de individuele teamleden. Je bent in staat om een gebalanceerde analyse te maken van zowel het team, het product en de (test)automatisering en dit om te zetten in concrete verbeterpunten. Met deze inzichten kun je gepaste en resultaat gerichte begeleiding bieden.

Jouw werkomgeving

Wij werken met veel verschillende teams en een groot scala aan systemen en zijn daardoor moeilijk in één kader te plaatsen. Er wordt van jou verwacht dat je in staat bent om op alle niveaus te acteren. Bij onze eindklant staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen zij dat hun klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. In jouw functie lever jij hieraan een belangrijke bijdrage.

Ben jij dit en heb je interesse? Reageer dan met voeg je CV toe!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-04-2016 16:47
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten