Werkvoorbereider waterbouw

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
305
Status
Gesloten
Referentie
IGB62765462

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een werkvoorbereider met ervaring met UAV-gc contracten en met het voorbereiden van producten voor het opstellen van het eisenspecificatierapport.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het Ingenieursbureau. Het ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering.

Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Hun passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad zijn hun kracht. Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

De werkzaamheden worden verricht bij het team Constructies & Waterbouw. Het team bestaat uit circa 30 personen. Het project betreft het ontwerp van de waterkeringen en het landmaken van de nieuwe eilanden van IJburg 2e fase en van het Zeeburgereiland. Het projectteam bestaat uit specialisten en voorbereiders in de vakgebieden waterbouw, geotechniek, grondwater en kostendeskundigen van het Ingenieursbureau van de gemeente.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent tijdens de planvormingsfase de assistent van de technisch manager bij het voorbereiden en opstellen van notities.

 • U maakt 3D-modellen (civil3D) en afgeleid 2D-tekenwerk.

 • U stelt de fasering op door middel van tekeningen.

 • U levert een bijdrage bij het opstellen van de eisenspecificaties.

 • U dimensioneert tijdens de voorontwerpfase de bekleding van waterkeringen, bepaalt hierbij de hoeveelheden en werkt het 3D-model verder uit.

Eisen

 • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting civiele techniek (HTS) .

 • U bent in het bezit van het certificaat van de opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-vol).

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met 3D-modellering.

 • U hebt kennis van UAV-gc contracten en ervaring met het voorbereiden (in minimaal 2 projecten) van producten voor het opstellen van het eisenspecificatierapport.

 • U hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring als werkvoorbereider in de natte en droge waterbouw.

 • U hebt minimaal 1 jaar ervaring met de voorbereiding van projecten ten behoeve van de aanleg van dijken, kades en zandophogingen (natte waterbouw).

 • U hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met projecten in grote stedelijk omgeving.

 • U dient een bijdrage te kunnen leveren bij het opstellen van notities en rapporten met zowel tekst als tabellen en plaatjes / schetsen.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16-24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio oktober 2016, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 8 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten