Projectleider invoering digitaal depot

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
4
Bekeken
1092
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

30-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-4-2016 om 17:00 uur

Erfgoed Leiden en Omstreken (ELO) is een regionaal kennis- en adviescentrum in de regio Holland Rijnland. In deze instelling werken archivisten, bouw- en architectuurhistorici, archeologen, monumentenzorgers en de molenaars van Stedelijk Molenmuseum De Valk zeer nauw samen. ELO is uniek omdat we onomwonden kiezen voor een integrale benadering van de geschiedenis vanuit de overtuiging dat de maatschappelijke belangstelling hiervoor zich niets aantrekt van de vaak kunstmatige grenzen tussen historische specialismen. Door samen te werken worden onze visies op het verleden completer, allerlei vormen van historische onderzoek effectiever en het delen van kennis gemakkelijker.

Wat houdt de opdracht in?
Veel overheidsorganisaties werken aan een digitale infrastructuur voor het waarborgen van duurzaam toegankelijke overheidsinformatie, ook wel elektronisch depot (e-Depot) genoemd. De gemeente wil ook een e-Depot implementeren. Voor dit project is eind 2015 besloten mee te doen met een pilot die vanuit het Noord-Hollands Archief (NHA) wordt georganiseerd. Voor gemeente is Erfgoed Leiden opdrachtgever/partner van dit project. Wij zoeken een projectleider die een functionerend e-Depot implementeert voor de gemeente, met bijbehorende beheerstaken en werkafspraken.

Functie eisen

-HBO diploma (EIS)
-Tussen de 3 en 5 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven (EIS)
-Aantoonbare kennis en ervaring met archiefregelgeving (EIS)
-Bekend met ontwikkelingen rond het e-Depot
-Tussen de 3 en 5 jaar ervaring met ICT-projecten in een complexe organisatie van meer partijen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  04-04-2016 11:24
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 13:00
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 16:56
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-04-2016 13:57
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten