Functioneel applicatiebeheerder Werk, Reïntegratie en Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Hoogezand
Reacties
0
Bekeken
470
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

25-4-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-4-2016 om 17:00 uur

Samen met de collega’s binnen de afdeling Bedrijfsbureau sta je voor de uitdaging de gemeentelijke organisatie optimaal te ondersteunen en te adviseren. Binnen het Bedrijfsbureau kennen we verschillende disciplines: Personeel en Organisatie,
Communicatie, Financiën, Juridische Zaken, Informatiemanagement, Bedrijfskunde en Onderzoek en een aantal administraties.

Het team Informatiemanagement bestaat uit 2 bedrijfskundigen, 5 adviseurs Informatiemanagement, een adviseur onderzoek, en 10 functioneel applicatiebeheerders. Als Functioneel applicatiebeheerder Werk, Reïntegratie en Inkomen ben je verantwoordelijk voor de implementatie en beheer van de applicaties bij het Bedrijf voor Werk, Reïntegratie en Inkomen (BWRI). De BWRI werkt voor de gemeentes Hoogezand-Sappemeer en Slochteren, en in de toekomst voor de heringedeelde gemeente.

Omdat we de komende 2 jaren druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de herindeling is het mogelijk dat je ook ingezet wordt als functioneel applicatiebeheerder van andere applicaties in het sociaal domein.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van de informatiesystemen van Werk, Reïntegratie en Inkomen (BWRI), incl. uitkeringen.
Je begeleidt projecten
Je richt werkprocessen in de applicatie in en beheert deze
Je ontwikkelt en beheert SQL-queries
Je ontwikkelt en beheert documenten voor de documentgenerator
Je instrueert medewerkers bij het toepassen van de applicaties en je stelt zonodig handleidingen op
Je coördineert de installatie en ingebruikname van nieuwe releases/versies van de beheerde applicaties, en test en beoordeelt deze
Je brengt koppelingen tot stand tussen verschillende applicaties
Je hebt contact met de leverancier over de beheerde applicaties
Je bewaakt de kwaliteit van de gegevens in de applicaties
Je zorgt voor het optimaliseren van het gebruik van de applicaties.

Functie eisen

-afgeronde HBO opleiding: bijv. Bedrijfskundige Informatica, Informatica, AMBI of HEAO

-minimaal een half jaar aantoonbare ervaring als functioneel applicatiebeheerder van de gebruikte applicaties bij Werk en Inkomen (eis)
-ervaring met het bouwen van SQL-queries en het maken van rapportages op basis van Oracle SQL (eis)
-ervaring met het bouwen van SQL-queries en het maken van rapportages op basis van Excel (eis)
-kennis van de processen in het taakveld Werk en Inkomen (eis)
-Je bent resultaat- en klantgericht, analytisch en betrouwbaar. Je kunt goed anticiperen en samenwerken. Je bent initiatiefrijk en beschikt over goede contactuele vaardigheden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten