Project Ondersteuner Slimme Meters

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
5
Bekeken
786
Status
Gesloten
Referentie
309644/001_1459516863

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Project Ondersteuner. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Rotterdam is Harvey Nash op zoek naar een Programma Ondersteuner.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden+

Situatie

Vanaf 2015 is in Nederland de Grootschalige Aanbieding Slimme Meters (GSA) gestart. Tot en met 2020 zullen de netbeheerders aan alle kleinverbruik klanten de slimme meter aanbieden, zo ook onze opdrachtgever.

Om de GSA operatie succesvol te laten verlopen, is de afdeling GSA opgezet. Deze afdeling moet ervoor zorgen dat de GSA in control is, aan- en bijgestuurd kan worden, gemonitord, gerapporteerd en gecontroleerd wordt.

Voor de afdeling GSA zijn we op zoek naar een programma ondersteuner die de rol vervult van A&OP Coördinator.

A&OP staat voor Aanbieden & Operationele Planning. Dagelijks worden er ca 1.700 slimme meters aan onze klanten aangeboden. Het nauw volgen van de voor deze operatie opgestelde aanbiedplanning is van groot belang. Deze planning heeft direct effect op de operatie van betrokken afdelingen. Het succesvol realiseren van de planning van de GSA vraagt hoge inzet van diverse afdelingen. Het besturen van een dergelijk grote operatie met nauwe betrokkenheid van diverse afdelingen en externe stakeholders is complex en uitdagend. Het A&OP biedt een structuur waarmee het grootschalig aanbieden via de meterwisselketen bestuurbaar wordt.

Taken verantwoordelijkheden

Als Programma ondersteuner ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van A&OP en trek je nauw samen op met de A&OP manager en afdelingshoofd van de GSA. je hebt een centrale spin-in-het-web functie en bent verantwoordelijk voor de totale informatievoorziening omtrent A&OP en andere Slimme Meter overstijgende overleggen. Daarnaast ondersteun je het GSA directieteam met de rapportages en notulen.

De focus van het werk ligt op ondersteunende aspecten. Jouw primaire doel is om de rapportages te verzorgen waarmee de directie, managers en hoofden die betrokken zijn bij de GSA in staat zijn om zich maximaal te richten op hun GSA verantwoordelijkheden. Dit wordt o.a. bereikt door het juist inrichten, overzien en beheersen van de A&OP informatiestromen en het alert reageren op ontwikkelingen binnen en buiten de afdeling. Tijdige en juiste input vanuit de leden is cruciaal! Daarnaast heb je t.b.v. de GSA afdeling ook een bewakende taak en ondersteun je het MT GSA met coördinerende en administratieve werkzaamheden, je bent hierin een echte teamspeler.

Functie-eisen vakinhoudelijk

Je hebt minimaal een MBO/HBO-werk en denkniveau en ervaring met werken binnen een grote organisatie met directieleden, managers- en hoofden. Je bent in staat om aangeleverde inhoud op kwaliteit te doorgronden. Verder heb je ruime ervaring in het organiseren van grote vergaderingen en het kunnen schrijven en redigeren van teksten (notuleren). Het hebben van zeer ruime ervaring met MS Office (met name MS Project, Excel, Outlook, Word en Powerpoint) is een vereiste.

Competenties

Als A&OP coördinator heb je uitstekende organisatorische eigenschappen. Verder ben je accuraat, proactief, resultaatgericht en communicatief en taalkundig sterk, zowel in woord als geschrift. Je kunt snel schakelen, denkt vooruit en bent een teamspeler met een servicegerichte houding. In een dynamische, en soms hectische omgeving vind je het leuk om het rustpunt te zijn. Je kan gaat omgaan met deadlines. Verder heb je een standvastige persoonlijkheid, je bent sterk in het "najagen".

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  01-04-2016 17:06
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-04-2016 20:01
  Plaats
  Ossendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-04-2016 13:02
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 11:39
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 15:30
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten