Senior Adviseur Marketing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
763
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

medio april

Einddatum

01-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

05-04-2016 om 18:00 uur

Als marketingadviseur begrijp je als geen ander wat de kracht van marketing is. Je kent het klappen van de zweep door je ervaring als adviseur bij strategisch/complexe en politiek-bestuurlijke dossiers en processen. Jij hebt een ambitieuze en onderscheidende visie op marketing en ontwikkelt de missie en visie voor de in een latere fase te ontwikkelen corporate communicatiestrategie voor klant en overige ketenpartners. Je bent een inspiratie voor collega’s.

Je hebt een regiefunctie bij de ontwikkeling van de strategische positionering. Je regisseert en geeft richting aan de ontwikkeling van de merkidentiteit en waarde propositie die samen de strategische positionering bepalen. Hiervoor leidt je bijeenkomsten waarin alle ketenpartners betrokken zijn om alle benodigde stappen binnen het ontwikkelingsproces van de strategische positionering te doorlopen. Je weet binnen de keten draagvlak te verkrijgen voor de uitgangspunten van voor de in een latere fase te ontwikkelen gezamenlijke communicatiebeleid en –strategie. Je adviseert het ketenbestuur over de ontwikkeling en toekomstige implementatie en uitvoering van het meerjarige keten brede communicatiebeleid, op dit politiek/bestuurlijke gevoelige dossier.

Binnen dit project ben je intermediair tussen klant en de overige ketenpartners. Binnen het project heb jij een grensverleggende en/of innovatieve expertrol. Jij bent toonaangevend binnen jouw vakgebied. Je brengt kaders aan en bepaalt mede de koers op het gebied van de marketingstrategie. Daartoe geef je inhoudelijk advies. Je opereert op strategisch niveau en beweegt je soepel binnen het politiek-bestuurlijke speelveld. Je weet belangrijke personen vroegtijdig te betrekken en te verbinden aan jouw project. Je zorgt voor het halen van de projectresultaten en hebt inzicht in de verschillende belangen en expertises. Deze weet je optimaal te benutten. Je levert hiermee alle input voor de in een volgende fase te ontwikkelen communicatiestrategie en het uiteindelijke communicatiebeleid in de vorm van een helder plan van aanpak.

Je hebt inzicht in de relevante in- en externe politiek-bestuurlijke omgeving en keten. Je onderhoudt op strategisch niveau, ook politiek-bestuurlijk, een duurzaam netwerk van ketenpartners. Je kunt de politiek-bestuurlijke omgeving op gewenste wijze proactief en vroegtijdig beïnvloeden, spelers met elkaar verbinden en het gezicht en/of imago van Rijkswaterstaat naar buiten toe uitdragen. Ook zorg je voor het bereiken van inhoudelijke afstemming met andere ketenpartners op dit complexe strategische vraagstuk. Je stuurt de mensen binnen jouw werkpakket inhoudelijk en operationeel aan. Zij kunnen bij jou terecht voor inhoudelijke vragen. Gaandeweg dient er een gestructureerde samenwerkingsvorm te worden ontworpen waarin alle ketenpartners het gezamenlijke beleid kunnen voorbereiden, implementeren en (in later stadium) uitvoeren. Het is van groot belang dat binnen de tolketen een gezamenlijke taal en denkkader ontstaat.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding op het gebied van marketing. (WO)

 • Je hebt aantoonbare ervaring op senior niveau (indicatief 5-7 jaar) in marketingadvisering in een politiek-bestuurlijke omgeving.

 • Je hebt ruime kennis van en diepgaand inzicht in politiek-bestuurlijke omgeving/ketens, relevante spelers en hun rol en/of positie op strategisch niveau.

 • Je hebt inzicht in en kennis van infrastructuur in relatie tot je eigen werkpakket.

 • Inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan eigen vakgebied(en).

 • Kennis van en ervaring met marketingadvisering ten aanzien van infrastructurele projecten, in een politiek-bestuurlijke omgeving

 • Is succesvol in het behalen van strategische marketingdoelen en kan dit aantonen.

 • Meerdere jaren relevante ervaring in meerdere adviestrajecten, met meerdere klanten; succesvol in projectmatig werken; veranderkundig.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  03-04-2016 11:03
  Plaats
  muiderberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 10:55
  Plaats
  Soest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 16:48
  Plaats
  Overberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-04-2016 01:11
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten