Interim Bedrijfsarts

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
363
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

07-04-2016 om 12:00 uur

In het HR beleidsplan zijn een aantal doelstellingen voor de komende jaren geformuleerd. Regie op verzuim maakt hier onderdeel van uit.
De interne Arbodienst maakt deel uit van de afdeling HR Vitaliteit en draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, zowel kantoor, uitvoerend en technisch personeel. De Arbodienst bestaat uit een multidisciplinair team welk o.a. bestaat uit bedrijfsartsen, arboverpleegkundige/verpleegkundig specialist, arbeidsdeskundige, psychologen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Zij maken deel uit van het team dat de verzuimbegeleiding verzorgt voor de circa 3700 werknemers. Men gelooft in de eigen verantwoordelijkheid van de leidinggevende en medewerker. De leidinggevende heeft de regie in verzuimbegeleiding.

Functieomschrijving

Als bedrijfsarts verricht je o.a. medisch onderzoek en beoordeel je de belastbaarheid. Je geeft advies aan leidinggevenden en medewerkers van vaste bedrijfsonderdelen op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie. Werkzaamheden vinden op verschillende locaties in en rond Amsterdam plaats.

Functie eisen

  • BIG-geregistreerd als bedrijfsarts.

  • Buitengewoon goed ontwikkelde communicatieve -en coachende vaardigheden en ervaring in het omgaan met weerstanden.

  • Onafhankelijk adviseur van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie.

  • Kennis op hoogwaardig niveau met betrekking tot actuele wet- en regelgeving (m.n. op het gebied van WVP, keuringen (o.a. vuile grond/CBR REG2000).

  • Bij voorkeur werkervaring binnen de openbaar vervoerssector.

Competenties

  • Kunnen samenwerken binnen multidisciplinair team (CM, verpleegkundig specialist, AD, Psy, BMW)

  • Prettig in de omgang/toegankelijk.

  • Representatief.

  • Oplossingsgericht.

  • Gericht op resultaat en synergie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten