SAP Convergent Mediation & Charging Consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
483
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-04-2016 om 09:00 uur

De implementatie van SAP BRIM wordt uitgevoerd door de afdeling IT. De Senior SAP Consultants Convergent Mediation en Convergent Charging worden onderdeel van het nieuwe implementatie-team dat wordt opgezet door de afdeling IT.

Doel van de functie

Jij bent verantwoordelijk voor de juiste inrichting van SAP CM en/of CC als onderdeel van de gehele BRIM oplossing. Bij mogelijke uitbreiding met meer consultants op jouw expertisegebied, ben jij in staat de anderen aan te sturen als lead-consultant.
Tijdens de blauwdrukfase vertaal jij de zeer complexe behoeften naar een SAP CM en/of CC ontwerp. De complexiteit zit onder andere in het grote aantal verkoopkanalen en de diversiteit van systemen en van transacties. Denk hierbij aan combinaties van online en offline verkopen, B2B en B2C processen, eigen systemen en systemen van derden (TLS), abonnementen en verbruiken, prepaid en postpaid, wetgeving en politiek etc. Deze complexiteit vergt veel aanvullende controles.
Na de blauwdrukfase ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van SAP CM en/of CC. Op basis van jouw ervaring met en kennis van SAP BRIM en specifiek SAP CM en/of CC, zorg je voor een efficiƫnte en effectieve inrichting van de systemen.

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en rapporteert hierover aan QA manager. Verder ben je medeverantwoordelijk voor een integrale oplossing van de O2C keten en de communicatie met de andere experts binnen de (BRIM) keten.

Functie eisen

  • Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als (SAP) consultant.

  • Aantoonbare kennis financiĆ«le processen.

  • Ervaring in FSCM.

  • Aantoonbare werkervaring (min 2 jaar) in SAP CM en/of CC.

  • Ervaring met SAP BRIM.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten