webdesign ontwerper gezocht die ons helpt onze organisatie te visualiseren

Opdrachtgever
Boy Brons
Geplaatst op
05-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

Omschrijving

Help mee vorm te geven aan het onderwijs van morgen! Voor een nieuw op te richten faculteit van een hoger onderwijsinstelling zoeken wij iemand die onze website en huisstijl kan ontwerpen. De opdracht is je te verdiepen in onze filosofie, te ‘voelen’ welke richting wij op willen en deze met al je creativiteit vorm te geven in een aantal mock-ups. Wij hebben een goed beeld bij de organisatie, nu willen wij deze in beeld voor ons zien, daar hebben we hulp bij nodig. Werkwijze:

  1. Reageer op dit bericht als de opdracht je aanspreekt

  2. Ontvang informatie over de filosofie van de faculteit en wat beeldmateriaal als voorbeeld (o.a. het logo en de 4 kernwaarden die gebruikt moet worden in alle ontwerpen)

  3. Ga aan de slag en stuur ons 3 verschillende mock-ups toe waarin je onze organisatie visualiseert. Geef meteen aan of je op uurtarief of fixed prijs werkt.

  4. Wanneer wij vinden dat jouw ontwerp aansluit bij wat we zoeken nemen we contact met je op. De uiteindelijke opdracht zal zijn om de complete website en aanverwante huisstijl te ontwerpen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten