Senior inkoper IT

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
284
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Kim,

wordt via detabem@detabem.info verder vervolgd.


Omschrijving

Start

18-4-2016

Eind

31-10-2016

Verlenging

ja, onbekend voor hoeveel keer

Uren

36 uur/ week

Indienen

10-4-2016

Detabem is op zoek voor de NS naar

Bedrijfsonderdeel
Van de voorraad in de winkels op het station, tot de juiste technische onderdelen voor onze treinen, maar ook de lampjes in de kantine op het hoofdkantoor. Met ongeveer 100 Procurement professionals werken we iedere dag aan de beste inkoopresultaten en nog efficiëntere inkoopprocedures. Samenwerking is bij Procurement de sleutel.

Afdeling
NS heeft als ambitie een klantgedreven, multimodale, nationale en Europese dienstverlener te zijn. Onze strategie vertelt langs welke weg wij die ambitie willen bereiken. Strategieontwikkeling en de uitvoering van NS-beleid geven vorm aan de toekomst van NS. De concernstaven en ondersteunende bedrijven van NS adviseren de bedrijfsonderdelen en de directie van NS hierover en faciliteren ze bij de implementatie ervan. Bij NS werken ongeveer 100 Procurement professionals met elkaar met de bedrijfsonderdelen (NS Reizigers, NedTrain, NS Stations) aan het realiseren van de NS doelen. NS Procurement neemt een toonaangevende positie in op inkoopgebied. Enthousiaste en gedreven professionals ontwikkelen zichzelf en NSProcurement tot topspeler van inkopend Nederland. Afgelopen jaar heeft NS de prijs voor beste IT aanbesteding van Nederland gewonnen voor de aanbesteding van werkplek-, infrastructuur- en applicatiediensten. Kortom, een diverse omgeving waarin veel gebeurt. Je werkt in een team van 8 tot 10 collega’s.

Doel van de functie
Als Senior Inkoper IT ben je een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van NS. IT zorgt ervoor dat de treinen blijven rijden, maar ook dat alle reizigers de juiste informatie krijgen over hun aansluiting, overstap of volgende station. Daarnaast is Inkoop IT betrokken bij projecten zoals het vernieuwen van kaartverkoopautomaten en Wifi in de trein.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de volgende activiteiten

Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van inkoopactieplannen en het uitvoeren van (Europese) aanbestedingen.
Je behandelt de key-accounts van de sector en treedt op als een inhoudelijke en stevige businesspartner.
Op basis van je marktkennis koppel je de mogelijkheden van de markt aan de doelstellingen van de interne business.
Je neemt verantwoordelijkheid voor het realiseren van de vastgestelde doelen. Deze zijn met name gericht op het behalen van aantoonbare toegevoegde waarde (euro’s) en het verder verbeteren van onze businessreputatie

Functie eisen

-Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO Opleiding
-Kandidaat heeft tenminste 5 jaar werkervaring als inkoper in ICT
-Kandidaat heeft Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een complexe organisatie in een vergelijkbare functie
-Kandidaat heeft bewezen ervaring met IT inkooptrajecten middels (europese) aanbestedingen in een complexe omgeving

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties

Om succesvol te zijn in deze functie ben je een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de organisatie thuis voelt. Je creëert kansen en kunt goed samenwerken met verantwoordelijken in de business. Je bent daadkrachtig en in staat als adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten. Je bent organisatiesensitief, commercieel, creatief en klantgericht. Deze kwaliteiten aangevuld met een pragmatische kijk op de zaken en verbindend vermogen maken van jou de ideale kandidaat

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-04-2016 13:54
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten