Programmamanager Optimalisatie Aannemerijstructuur

Opdrachtgever
YouzQ B.V.
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Goes
Reacties
3
Bekeken
493
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2531 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De business unit Projects, van onze richt zich als service provider op infrastructurele projecten in Zuidwest-Nederland. Daarbij moet gedacht worden aan het ontwerpen en begeleiden van kabel- en leiding- projecten in de disciplines gas, water, elektriciteit en cai. Dit doen we in zowel het gereguleerde als het niet-gereguleerde domein. Projects neemt het ontwerp en de engineering voor haar rekening en geeft vervolgens opdracht aan externe (huis)aannemers die de daadwerkelijke uitvoering voor hun rekening nemen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houdt Projects toezicht op veiligheid, kwaliteit en gemaakte afspraken.

In de afgelopen twee jaar is binnen Projects het verandertraject ‘Huis op Orde’ uitgevoerd. Dit programma heeft als doel de klanttevredenheid te verhogen. Er is gewerkt aan procesoptimalisatie, er is een wijziging van organisatie en aansturing doorgevoerd en de medewerkers hebben een cultuurtraject doorlopen. De eerste resultaten van Huis op Orde zijn intussen zichtbaar. In 2016 en 2017 zal verder worden gewerkt aan het verder verbeteren van de prestaties.

Naast het doorvoeren van verbeteringen in de eigen organisatie is het ook van belang dat samenwerking met de aannemerij aansluit bij de wensen en werkwijze van Projects. Daarin kan nog een flinke slag gemaakt worden. Projects heeft de ambitie om de samenwerking met de aannemers te intensiveren. Daartoe dient eerst een ‘visie op de aannemerij’ te worden opgesteld. Op basis van deze visie dient vervolgens op een projectmatige wijze een programma te worden opgesteld dat als doel heeft om de samenwerking met en prestaties van de aannemerij te verbeteren (met name op het vlak van veiligheid en kwaliteit). Onderdeel van dit programma zal o.a. zijn een aanbestedingsprocedure voor nieuwe huisaannemers, nieuwe contractstructuren, informatie- en data-uitwisseling en de implementatie in de klant organisatie. Het programma heeft de naam Optimalisatie Aannemerijstructuur meegekregen.

Om dit programma op te zetten en uitvoeren zijn we op zoek naar een Programmamanager. De programmamanager zal nauw samenwerken met de leden van het Managementteam van de B.U. Projects, de afdelingen Inkoop en ICT en de andere Business Units bij de klant die gebruik maken van de diensten van de aannemerij.

Profiel

 • Stevige persoonlijkheid

 • HBO/WO niveau

 • Gedegen ervaring in het organiseren, structureren en uitvoeren van projecten en/of programma’s

 • Ervaring in het opstellen van lange termijn visies

 • Kennis van de aannemerij, bij voorkeur in de infrastructurele hoek

 • Kennis van contractmanagement en –structuren

 • Ervaring met implementeren van projecten en programma’s in een bestaande organisatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-04-2016 23:53
  Plaats
  `s-Heerenhoek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-04-2016 10:55
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-04-2016 12:23
  Plaats
  Wouw

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten