Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
284
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-4-2016 om 9:00 uur

Inzet als Sybase database ontwikkelaar op componenten die binnen de suite Basisvoorziening Handhaving vallen. Er zijn een 5-tal Sybase databases binnen deze suite, waarop beheer en onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast ondersteuning leveren aan zowel de .Net als Java ontwikkelteams voor de ontwikkeling van de betreffende applicaties. Voor deze applicaties worden voortdurend nieuwe versies gerealiseerd waarin wensen vanuit het werkveld, wettelijke wijzigingen of technisch onderhoud worden doorgevoerd. Het gaat om databases in het handhavingsdomein.

Doelstelling
Taken als Sybase DBO uitvoeren. Hierbij ligt een sterke nadruk op de ondersteuning van zowel de .Net als de Java applicaties die de database platformen gebruiken.
Taken als Sybase DBA uitvoeren ter ondersteuning van de inrichting van de OTA-omgevingen.
Taken voor QA uitvoeren ter ondersteuning van de Java en .Net ontwikkelteams.

Verantwoordelijkheden
Als DBO meewerken aan de totstandkoming van releases en inzet leveren aan ontwikkelactiviteiten binnen Handhaving projecten.
QA rol voor/tijdens het opleveren van Handhaving producten.
Vakmatige taken
Een Sybase Database Ontwikkelaar die goed samenwerkt met de applicatieteams aan de softwareproducten. Hij/zij kan zelfstandig werken, goed schakelen, is vakinhoudelijk sterk en heeft naast de Sybase discipline ook kennis van .Net of Java.

De intakegesprekken zullen in week 16 of 17 plaatsenvinden. Gelieve hier rekening mee te houden.

Functie eisen

-Minimaal 5 jaar relevante ervaring als Sybase DBO in de afgelopen 8 jaar (EIS)
-relevante ervaring als Sybase DBO en ervaring met omvangrijke Sybase database systemen: 10.000+ gebruikers en 24x7 beschikbaarheid
-nevenwerkzaamheden verricht als .NET of Java Ontwikkelaar
-afgeronde erkende HBO opleiding richting ICT of gelijkwaardig
-relevante werkervaring opgedaan in een Rijksoverheidsorganisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-04-2016 15:15
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten