Projectmanager taskforce woningrealisatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
580
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

30-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-4-2016 om 9:00 uur

Om het realiseren van verschillende Zoetermeerse woningbouwopgaven te versnellen is de gemeente Zoetermeer op zoek naar een woningbouwaanjager. In eerste instantie gaat het met name om het oppakken van de opgave om versneld de sociale woningvoorraad voor woningzoekenden, waaronder vergunninghouders te vergroten. Gelet op de taakstelling die de gemeente van het rijk heeft gekregen is het nodig om voor deze groep versneld extra huisvesting te realiseren. Voor deze opgave zal de woningbouwaanjager nauw samenwerken met de aan te stellen projectmedewerker huisvesting vluchtelingen. De woningbouwaanjager zal ook een belangrijke functie hebben bij het aanjagen van andere binnenstedelijke woonopgaven, zoals het transformeren van leegstaande kantoren naar woningen en het realiseren van aantrekkelijke en duurzame nieuwbouw op verschillende binnenstedelijke bouwlocaties in de stad.

De woningbouwopgaven komen voort uit de volgende beleidsdoelen uit de in 2015 vastgestelde woonvisie
-betaalbare woningen voor iedereen
-consumentgericht bouwen
-prettig en gewilde woonwijken

Functie eisen

-Minimaal afgeronde HBO opleiding
-Minimaal 8 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met genoemde werkzaamheden
-Minimaal 5 jaar in de afgelopen 8 jaar relevante werkervaring bij een gemeente, woningbouwcoöperatie en of ontwikkelaar

  1. ervaring bij één van de bovengenoemde opties

  2. ervaring bij twee van de bovengenoemde opties

  3. ervaring bij drie van de bovengenoemde opties

-Spreekt tegelijkertijd ook de taal van marktpartijen en corporaties in de bouw- en transformatiewereld en kan dat binnen de gemeente duiden
-Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectontwikkelaar voor woningen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten