Java Ontwikkelaar (Oracle kennis)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
808
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

08-08-2016

Einddatum

31-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-04-2016 om 12:00 uur

De afgelopen decennia hebben de voormalige politiekorpsen informatie opgeslagen in vele verschillende, grotendeels regionale systemen. In sommige gevallen is deze data ook nog opgeslagen in een landelijke of regionaal datawarehouse. Een kleurrijk, complex en duur ICT-landschap.

Binnen het laatste traject wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie met als doel veel sneller dan nu het geval is bronnen te ontsluiten, te analyseren en te bevragen. Dit bevat naast een oplossing voor gestructureerde data tevens de mogelijkheid om ook ongestructureerde data (“big data”) te kunnen analyseren. Hiervoor wordt oa gebruik gemaakt van een Apache Hadoop cluster.

De ontwikkelingen zijn ingekaderd door de in 2012 vastgestelde BI Strategie en worden vanuit de business bestuurd door de landelijke BI Stuurgroep onder leiding van de aandachtsgebiedhouder Intelligence binnen de politie (niveau korpsleiding).

De Business Intelligence activiteiten (operatie en projecten) zijn georganiseerd binnen een landelijk BI Competency Center (BICC Centraal). Daarnaast wordt samengewerkt met 10 regionale BICC’s binnen de politieorganisatie op het niveau van de eenheden. De projecten worden geleid door verschillende projectleiders onder aansturing van de Manager van het Cluster Informatie. Het geheel wordt aangestuurd door een Managementteam waarin alle relevante disciplines vertegenwoordigd zijn.

Een van de activiteiten is op dit moment het continue uitbreiden en verbeteren van het datawarehouse (DWH) binnen het project BasisVoorziening Informatie (BVI). Hierbinnen is op dit moment ook een Enterprise Service Bus (Oracle Service Bus) gepositioneerd die zowel data van bronnen aanlevert aan het DWH als verspreid naar andere afnemers.

Om de toekomstige uitbreiding van deze berichten via de ESB naar zowel het DWH als andere afnemers voor de toekomst goed te kunnen verwerken is er een volgende stap nodig in de opzet van de ESB en berichtenstromen daarbinnen, zijnde :

Het doorvoeren van middleware upgrade naar de laatste versie van het bouwblok (Intern gedefinieerd bouwblok gebaseerd op Oracle WebLogic Server)
Het robuuster maken van de verwerking van berichten en het inzichtelijker maken van de interne verwerking binnen de bus middels logging (zowel op fouten als op functionele verwerking van berichten als op verwerkingssnelheid). Generieke opzet van logging.
Een refactoring van de huidige opzet van de verwerking van berichten om de uitbreiding in de toekomst af te kunnen handelen.
Het toevoegen van nieuwe berichtenstromen.
Doelstelling: Een multidisciplinair team samenstellen op basis van de DevOps methodiek waarbinnen alle relevante disciplines nauw samenwerken.

Functie eisen

 • HBO werk -en denkniveau.

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van java tooling: JPA(Eclipselink), Maven, Eclipse IDE of Subversion.

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring met XML of XSLT of XQuery.

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met Oracle Service Bus.

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring met Oracle WebLogic Server.

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring met Oracle Database.

 • In de afgelopen 10 jaar, 3 jaar werkervaring met het ontwikkelen van applicaties in Java (J2SE/Java EE).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-04-2016 23:41
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten