Communicatieadviseur

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
45
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
420
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

Eind

Verlenging

Uren

24 uur/ week

Indienen

10-9-2016

Detabem is op zoek naar een communicatie adviseur.

De Veiligheidsregio Limburg-Noord (VRLN) is een jonge organisatie, groeiend vanuit een recente wet- en regelgeving (2010). Ons doel is een efficiënte en hoogwaardige organisatie te creëren van brandweerzorg, geneeskundige zorg en -hulpverlening en rampenbestrijding, vanuit één regionaal bestuurlijke regie. De organisatie fungeert als samenwerkende partij van én voor 15 gemeenten in de regio Limburg-Noord, bestaande uit ongeveer 515.000 inwoners.
De VRLN is werkgever voor bijna 600 medewerkers in vaste dienst, zij zijn voornamelijk actief binnen de GGD, GHOR en de Brandweer. Daarnaast zijn er vooral binnen de brandweerorganisatie een groot aantal vrijwilligers actief.
Een breed scala aan vakgebieden bevinden zich binnen de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Hierdoor zorgt de organisatie altijd voor een levendig, inspirerend en uitdagend werkveld! Binnen de VRLN wordt gewerkt met kerncompetenties, voor iedere functie geldt dat kandidaten flexibel, klantgericht, professioneel zijn en goed kunnen samenwerken.

De afdeling Bedrijfsondersteuning ondersteunt de bedrijfsvoering van de Veiligheidsregio binnen de domeinen veiligheid en gezondheid. De afdeling omvat de vakgebieden Automatisering, Financiën, Facilitair, P&O, Gebouwenbeheer, Secretariaat, Servicecentrum balie en receptie, Communicatie en Documentaire Informatievoorziening.

De Communicatieadviseur geeft uitvoering aan het Communicatiebeleid en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van deze, binnen de vastgestelde kaders. Tevens vallen het Marketing- en Promotiebeleid hier onder.

Taakomschrijving

 • Het begeleiden en uitvoeren van communicatieprojecten;

 • Het adviseren van directie en management over communicatievraagstukken, het signaleren van knelpunten in de (digitale) informatiestromen en het ontwikkelen van oplossingen;

 • Het verzorgen en adviseren over complexe redactionele- en vormgevingsvraagstukken;

 • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het communicatiebeleid binnen vastgestelde kaders

Brede inzetbaarheid is voorwaarde voor invulling van deze functie.

Kandidaatomschrijving- Opleiding HBO communicatie of vergelijkbaar

 • Geeft advies en faciliteert managers en medewerkers op gebied van in- en externe communicatie

 • Affiniteit met bestuurlijke communicatie

 • Creatief in het bedenken van oplossingen

 • Is in staat complexe communicatievraagstukken pragmatisch op te lossen

 • Besluitvaardig

 • Teamplayer

Detabem selecteert de CV's en biedt de meest geschikte aan de VRLN aan. Het heeft daarom geen zin om CV's aan te bieden die niet voldoen aan de eisen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-04-2016 15:19
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten