Netwerk regisseur onderwijs

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
06-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
2
Bekeken
934
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

z.s.m.

Eind

8 mnd later

Verlenging

is men nog niet over uit

Uren

32 uur/ week

Indienen

19-4-2016

Gesprek

maandag 25 april 2016 tussen 10.00 uur en 15.00 uur

Detabem is op zoek naar een netwerk regisseur in het onderwijs,

Organisatie

De gemeente Zoetermeer is een toekomstgerichte organisatie, waarin de mens centraal staat. ‘Samenwerken, daadkracht en vertrouwen’ staan daarbij hoog in het vaandel. Dat betekent dat we met het bestuur, de medewerkers, de inwoners en onze netwerkpartners werken aan het realiseren van het beste resultaat voor de stad Zoetermeer. In onze organisatie werken we intensief samen met onze collega’s over de grenzen van afdelingen heen, en met onze externe partners in de samenleving. Een breed Managementteam, waarin alle afdelingen zijn vertegenwoordigd, stuurt de organisatie aan. Op deze manier zijn we in staat snel en flexibel te blijven inspelen op de veranderingen in de wereld om ons heen.

Afdeling Samenleving
De afdeling Samenleving is actief op het brede terrein van het Sociaal Domein. Sinds de decentralisaties van begin 2015 zijn de taken van de gemeente toegenomen. Wij zijn beleidsmatig verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen in Zoetermeer. Onze afdeling ontwikkelt strategie, adviseert het bestuur en werkt nauw samen met zowel externe als interne partners om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

De positie van inwoners staat hierbij altijd centraal. Extern werken we onder andere samen met (jeugd)zorg- en welzijnsaanbieders en instellingen en verenigingen op het gebied van onderwijs, sport en kunst & cultuur.

De uitvoeringsorganisatie Jeugd en Gezinshulp (JGH) maakt deel uit van de afdeling, net als het team Groen Spelen Leren waar de stadsboerderijen en wijktuinen ondergebracht zijn. De afdeling Samenleving bestaat verder uit het team Netwerken en het team Opdrachten en Projecten. Binnen deze teams werken wijk- en netwerkregisseurs en projectmedewerkers gezamenlijk aan maatschappelijke opgaven binnen genoemde beleidsterreinen.

Als gevolg van wijzigingen in landelijke wetgeving en financiering van zowel de harmonisatie van peuterspeelzaalwerk en kinderopvang als onderwijsachterstandenbeleid moet de uitvoering van het onderwijsachterstandenbeleid getoetst worden.

Opdracht

-Ontwikkelt en onderhoudt externe netwerken op een deelterrein van het sociaal domein binnen de afdeling Samenleving, waarbinnen de voorwaarden worden geschapennwaarmee de betrokken organisaties hun maatschappelijke opgaven kunnen realiseren;
-Ontwikkelt beleid op met name het terrein van onderwijsachterstandenproblematiek;
-Monitort het resultaat, stuurt bij waar nodig en signaleert knelpunten;
-Voert het accountmanagement van de instellingen en maakt subsidieafspraken behandelt jaarlijks en incidentele subsidieaanvragen
-Geeft signalen uit de stad door zodat deze in het geëigende organisatieonderdeel kunnen worden opgepakt;
-Levert een bijdrage aan de P&C-cyclus m.b.t. de subsidietaak

Gunningscriteria (weging)

-Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau (20%)
-Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen het sociale domein en dan specifiek op het terrein van onderwijsachterstandenbeleid (30%)
-Aantoonbare ervaring met genoemde werkzaamheden op het betreffende deelterrein, met het afsluiten van contracten en het verstrekken van subsidies(25%)
-Aantoonbare ervaring in een bestuurlijke en politiek gestuurde organisatie (25%)

CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 5 referenties van renovatieprojecten in een binnenstedelijke omgeving.

U krijgt altijd een reactie van Detabem, kandidaten die we willen aanbieden bellen wij op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-04-2016 13:00
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-04-2016 21:48
  Plaats
  doetinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten