ISO 9001 specialist

Opdrachtgever
Baker Tilly Berk NV
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
493
Status
Gesloten

Omschrijving

Onze opdrachtgever in de olie-industrie is op zoek naar een specialist die hun handboek betreffende de ISO 9001 certificering kan gaan bijhouden.

Opdracht

Voor de afdeling Sales & Finance is een handboek opgesteld voor het kwaliteitmanagementsysteem met de bijbehorende ISO 9001 certificering. De taak is om het handboek bij te houden en bij te werken, zodat het blijft voldoen aan de gestelde normen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse audit hierop en begeleid je deze audit succesvol.

Functie-eisen

De opdrachtgever is op zoek naar een specialist die deze taak op zich kan nemen, zodat de opdrachtgever ontzorgd wordt. Het is hierbij belangrijk dat je ervaring hebt met het monitoren van handboeken, alsmede het aanpassen en bijwerken ervan. Uiteraard dien je volledig op de hoogte te zijn van ISO 9001.

Inzet

De opdracht zal voor ongeveer 1 dag in de week zijn, met een flexibele inzet, in overleg met de opdrachtgever. Naar verwachting zal de opdracht ongeveer voor een jaar zijn.

Ben jij de specialist in ISO 9001? Weet jij alles van kwaliteitmanagementsystemen? En ben je op zoek naar een paar aanvullende uren in jouw huidige planning? Verstuur jouw CV, motivatie en een passend uurtarief!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    10-04-2016 17:05
    Plaats
    Pijnacker

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten