Projectleider/ Regisseur (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Boxmeer
Reacties
1
Bekeken
1187
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-4-2016 om 14:30 uur

De projectverantwoordelijke is verantwoordelijk voor uitvoering van de projecten en zorgt dat de gegevens over de projecten op een adequate wijze actueel worden gehouden.

Verantwoordelijkheden

Ontwikkelt en implementeert na goedkeuring door het MT/het college beleidsproducten t.b.v. een programma op strategisch/tactisch niveau voor de sector dan wel voor een of meerdere ondersteunende beleidsvelden t.b.v. de hele gemeente. Is in dit kader medeverantwoordelijk voor de productontwikkeling en voor bestaande producten in termen van de juiste kwaliteit, kwantiteit, kostprijs, levertijd, levenscyclus en productinformatie.
Ziet over het programma binnen de eigen sector dan wel voor (een) ondersteunend(e) beleidsveld(en) t.b.v. de hele gemeente toe op de juiste toepassing en uitvoering van gegevensbeheer,-verstrekking, -verrijking, -verwerking en -opslag.
Beheerst en kent de bedrijfsprocessen binnen een programma t.b.v. de sector dan wel voor (een) ondersteunend(e) beleidsveld(en) t.b.v. de hele gemeente. Doet voorstellen voor het verbeteren van deze processen en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsprocessen voor de sector.
Participeert t.b.v. een programma namens de sector dan wel voor (een) ondersteunend(e) beleidsveld(en) t.b.v. de hele gemeente in multidisciplinaire projectgroepen, als ook projectgroepen tussen gemeenten of met externe partijen zoals particuliere bedrijven en andere overheidsinstellingen; vertegenwoordigt de gemeentelijke belangen hierin. Vervult in dit verband de rol van projectleider, voorzitter en/of kennisspecialist.
Is als kennisspecialist vraagbaak voor één of meerdere sector(en) voor wat betreft zijn expertisegebied binnen een programma van de sector dan wel voor (een) ondersteunend(e) beleidsveld(en) t.b.v. de hele gemeente. Vertegenwoordigt de gemeente in externe overlegsituaties. Maakt op verzoek van het sectorhoofd zo nodig deel uit van het sectoroverleg en maakt deel uit van het afdelingsoverleg. Verzorgt presentaties en workshops, zorgt voor actieve kennisoverdracht en coacht specialisten en adviseurs. Participeert in voor de gemeente van belang zijnde netwerken en behartigt de gemeentelijke belangen hierin.
Is binnen de afdeling voor zijn beleidsvelden dan wel voor (een) ondersteunend(e) beleidsveld(en) t.b.v. de hele gemeente verantwoordelijk voor de juiste toepassing en werking van de aan hem toegewezen (primaire en secundaire) applicaties. Draagt zorg voor de tijdige aanschaf en implementatie van updates en doet voorstellen voor vernieuwing/vervanging van applicaties.

Functie eisen

HBO plus/WO
Meer dan 15 jaar allround ervaring op het vakgebied, waarvan meer dan 10 jaar relevante beleidservaring
Ervaring in projecten op het gebied van woningbouw en ruimtelijke ordening

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-04-2016 23:14
  Plaats
  Venlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten