Business Analist 2fte

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
100
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
566
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Startdatum 13-07-2016
Einddatum 31-01-2017
Uren per week 16 uur

Opdracht omschrijving
Klant heeft de afgelopen jaren EMC Documentum geïmplementeerd voor de bedrijfsvoeringsprocessen. Klant beschikte in de oude situatie over meerdere regionale BTC Corsa implementaties, welke (gefaseerd) gemigreerd moeten worden naar Documentum. Naar schatting betreffen dit zo’n 26 Corsa implementaties. Het streven is om eind 2016 de meeste Corsa systemen uit gefaseerd te hebben en de relevante content gemigreerd te hebben naar Documentum.

Om dit te realiseren wordt een migratieteam ingericht, welke middels Xillio software, de migratie van Corsa - Documentum plaats moeten laten vinden.

Doelstelling
Het migreren van Corsa content en data naar Documentum.

Verantwoordelijkheden
•Verantwoordelijk voor de analyses en het vertalen hiervan naar selectie en mapping aanpak.
•Verantwoordelijk voor het uitvoeren van de detailanalyses.
•Begeleiden van gebruikers (hoeveel gebruikers)
•De beoogde personen zijn verantwoordelijk voor de analyses, begeleiden van workshops en GAT's en eerste aanspreekpunt voor gebruikersorganisatie.

Vakmatige taken
•Presenteren van resultaten aan stakeholders en fungeren als aanspreekpunt.
•Begeleiden van acceptatietesten vanuit kwaliteit en functionaliteit.

Contacten
•Met gebruikersorganisatie
•Met migratieteam
•Met projectteam

Opleiding
Minimaal een afgeronde en erkende HBO opleiding, bvk met technische achtergrond.

Werkervaring
•Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
•Ervaring met en kennis van Xillio software
•Recente ervaring binnen openbare veiligheid/overheid
•Ervaring met Corsa-Documentum migraties
•Ervaring met gebruikers acceptatie testen

Competenties
•Resultaatgericht
•Omgevingsbewust
•Communicatief vaardig

Intake gesprekken
De intakegesprekken zijn op 21-4-2016. U dient deze dag vrij te houden in uw agenda, het is namelijk niet mogelijk de intake te verzetten naar een andere dag.

Terugkoppeling offertes
20-04-2016

Referenties
Onder een referentie verstaan wij een overzichtelijke omschrijving van minimaal één (kern)competentie in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week, de betreffende competentie omschreven volgens de STAR-methode (Situatie, Taak, Actie, Resultaat). Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever, hetgeen in zijn algemeenheid alleen zal gebeuren als de kandidaat in aanmerking komt voor een gesprek.

Opleidingen en diploma's
Indien bij de selectiecriteria gevraagd wordt naar afgeronde opleidingen, dan dienen kandidaten een kopie diploma en/of certificaat toe te voegen aan de aanvraag. De originele gewaarmerkte diploma's en/of certificaten moeten tijdens een intakegesprek (uiteraard alleen in het geval een kandidaat wordt uitgenodigd) ter kennisgeving kunnen worden aangetoond. Kunnen kandidaten dit niet aantonen (op het moment dat hierom wordt gevraagd), dan is definitieve afwijzing het gevolg.

Geheimhoudingsverklaring
De kandidaat dient uiterlijk bij het opvragen van de screeningsdocumenten een ondertekende versie van de geheimhoudingsverklaring te kunnen overhandigen.

Tarief

Maximaal: € 100

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 13-7-2016 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 31-1-2017 voor 16 uur per week.
Het contract kan optioneel worden verlengd.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van het kandidaten onderzoek. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Must: aanleveren van minimaal één referentie (niet ouder dan 5 jaar), aan de hand van de weergegeven (kern)competenties in de aanvraag te weten:

 • Begeleiden van acceptatietesten vanuit kwaliteit en functionaliteit

 • Ervaring met migraties

 • Verantwoordelijk voor analyses

 • Begeleiden van workshops en GAT's

Verwijzing naar referenties die staan vermeld in het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

Minimaal een half jaar werkervaring met Xillio Software is een eis. Deze werkervaring moet duidelijk zichtbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem de opdrachtgever(s) en de periode (mm-dd-jj).

Aantoonbaar gecertificeerd Xillio software engineer. Een kopie van het certificaat dient te worden bijgesloten. Bij het niet toevoegen van het certificaat zal de bieding terzijde worden gelegd.

Minimaal een 4 jarig afgeronde en erkende HBO opleiding. Een kopie van het diploma dient te worden bijgevoegd. Bij het niet toevoegen van het certificaat zal de bieding terzijde worden gelegd.

In de laatste 2 jaar een half jaar werkervaring van en met Documentum. Geef duidelijk in het CV aan waar (opdrachtgever) en wanneer (dd-mm-jj) deze werkervaring is opgedaan.

In de laatste 2 jaar een half jaar werkervaring van en met Corsa. Geef duidelijk in het CV aan waar (opdrachtgever) en wanneer (dd-mm-jj) deze werkervaring is opgedaan.

Ervaring met het maken van de vertaling tussen business en techniek. U dient bij de extra toelichting te motiveren waar u deze ervaring heeft opgedaan (opdrachtgever) en wanneer (dd-mm-jj).

In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 maanden werkervaring met gebruikers acceptatie testen. Deze ervaring dient duidelijk benoemd te zijn in het CV van de kandidaat. Geef in het CV aan waar u deze ervaring heeft opgedaan (opdrachtgever), werkzaamheden en de periode (mm-dd-jj).

Benoem minimaal 1 opdrachtgever waar u in de afgelopen 5 jaar een migratie traject heeft begeleid. Deze werkervaring dient duidelijk zichtbaar te zijn in het CV van de kandidaat en te worden toegelicht: werkzaamheden, naam opdrachtgever en periode (dd-mm-jj).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-04-2016 13:26
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten