Senior Enterprise Architect

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
419
Status
Gesloten
Referentie
UTP 10093065

Omschrijving

Voor Defensie in Utrecht zijn we op zoek naar een enterprise architect.

Als enterprise architect gebruik je architectuur en ontwerp als brug tussen enerzijds
visie en strategie en anderzijds beleid, ontwikkeling en uitvoering. Je stelt jezelf continu de vraag wat de business wil en wat daarvoor nodig is. Je bent de brug tussen business en IT en vertaalt wensen en eisen vanuit de business naar (IT-)oplossingsrichtingen voor de langere termijn. Je houdt je vooral bezig met de bedrijfskundige, organisatorische en informatiemanagement-aspecten binnen de
organisatie. Naast de business zijn er diverse andere zaken waarmee je rekening moet houden, beveiliging, beheer van systemen en ook samenwerking met andere organisaties uit de omgeving van Defensie zoals inspectiediensten, andere overheden, NAVO(-landen) en de Europese Unie.

Functie-eisen

  • Je acteert op academisch werk- en denkniveau en bent in staat om vanuit business perspectief naar IT-oplossingen te kijken.

  • Je bent analytisch en communicatief sterk.

  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van enterprise architectuur binnen grote organisaties en daarnaast aantoonbare ervaring met en kennis van (strategisch) informatieplanning.

  • Je bent aantoonbaar succesvol in de rol van enterprise architect en combineert gedegen en inhoudelijke vakkennis met de nodige ervaring rond het ontwerpen van grootschalige en complexe business applicaties.

Ervaring bij Defensie is een pre, bij andere departementen of daarbuiten.

  • Je bent een adviseur die zich op de verschillende managementniveaus succesvol beweegt.

  • Je beschikt enerzijds over een professionele en onafhankelijke opstelling, en anderzijds over een houding die zich kenmerkt door het op een praktische wijze willen leveren van toegevoegde waarde.

  • Je hebt aantoonbare ervaring op snijvlak business en IT, en fungeert zowel op directieniveau, als op het niveau van stuurgroepen, projectmanagers en specialisten, zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

  • Je hebt tevens gedegen kennis van de op de markt beschikbare producten,

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met ArchiMate, TOGAF en DEMO

Het betreft een opdracht voor 8 maanden. Screening maakt onderdeel uit van de procedure dus beschikbaarheid voor 1 augustus is niet nodig

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten