Front end / Qlikview ontwikkelaar

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
451
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Deadline

08-04-2016 12:00 uur

Startdatum

11-04-2016. Einddatum: 01-07-2016

Inzet

40 uur per week

Functie eisen

Wij zoeken een ontwikkelaar die alle elementen van Qlikview dashboard kan ontwikkelen. Je draait mee in het scrumteam en neemt je eigen expertise mee, maar voelt je verantwoordelijk voor al het werk dat er in de sprint gedaan moet worden. Dit betekent dat je ook werk oppakt waar van huis uit misschien niet direct jouw expertise ligt. Je bent in staat het team op sleeptouw te nemen. Zowel in inhoudelijke zin als met jouw natuurlijke enthousiasme.

Je hebt

-Ruime ervaring met het ontwikkelen in Qlikview
-Ruime kennis van BI en datawarehousing
-Pro-actieve houding
-Communicatieve vaardigheden
-Team player
-Ervaring met informatie analyse is een pré
-Ervaring met (geautomatiseerd) testen van BI oplossingen is een pré
-Agile/scrum ervaring is een pré

Een van de subafdelingen binnen ICT is het Competence Center Business Intelligence (ccBI). Het ccBI ontwikkelt en beheert op 3 verschillende BI platformen. Het is een klassiek BI datawarehouse omgeving voor analyses achteraf. Het is de omgeving voor (near)realtime analyses en bij de klant is een speeltuin omgeving om snel data te kunnen exploreren. Voor alle omgevingen geldt dat ze een presentatielaag hebben middels dashboards en/of rapportages.

Opdrachtomschrijving

Binnen het ccBI zijn vier scrumteams actief aan het ontwikkelen voor de aan hen gekoppelde business afdelingen. Voor het dashboard data kwaliteit zijn we opzoek naar een vijfde scrumteam.

Het doel van het programma

-Een eenduidige informatiearchitectuur en informatie standaarden zodat gestandaardiseerde informatiedeling in de waardeketen mogelijk is
-De waardeketen van de klant en haar partners voorzien van juiste, volledige, actuele en consistente configuratie- en sturingsdata
-Er in voorzien dat data onafhankelijk van plaats en tijd, eenvoudig toegankelijk is voor alle betrokkenen in de waardeketen
-Spoordata leidt tot een meetbare reductie van foutkosten en is de geaccepteerde basis voor veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam net.

Het dashbaord data kwaliteit draagt bij aan de doelstellingen. Het dashboard is onderdeel van de ontwikkelpijler: ‘informatie toegankelijk’ en richt zich op ‘data op orde’.
Als proef is er al een eerste versie ontwikkeld en in productie gebracht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten