Teamleider Financieel Specialisme

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
246
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

25-4-2016

Einddatum

25-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

11-4-2016 om 18:00 uur

De Service-eenheid Financiën is een club van gedreven professionele specialisten en adviseurs die haar partners (de gemeenten) efficiënte en kwalitatief hoogwaardige producten en/of diensten biedt. Zij zorgen ervoor dat onze partners zich kunnen richten op de diensten die zij vervullen ten opzichte van burgers, bedrijven en instellingen in de Leidse regio. Het team financieel specialisme is belast met het coördineren van alle budgetcyclusproducten van alle klantorganisaties. Daarnaast zijn binnen het team een groot aantal specialismen samengebracht, waaronder treasury, IV3, begrotingswijzigingen, investeringen/activa, grondexploitatie, verbonden partijen, salarisbegroting, risicomanagement etc. De operationele aansturing van het team is belegd bij twee senior financieel adviseurs.

Voor deze veelzijdige functie ben jij als ervaren teamleider Financieel Specialisme de spin in het web tussen gemeentecontroller, adviseurs, specialisten en budgethouders. Jij staat garant voor de tijdige oplevering van een aantal financiële producten aan de gemeente(n). Een aantal taken die hierbij horen zijn:
 als teamleider Financieel Specialisme ben jij in staat om naast efficiency de kwaliteitsborging en samenwerking te verbeteren.
 Naast aanspreekpunt, ben je de sparringspartner van de Manager Financien en de twee senioren.
 Je geeft direct leiding aan medewerkers van het team Financieel Specialisme en voert (functionerings-)gesprekken. Je voelt je verantwoordelijk voor het laten uitvoeren en borgen van werkprocessen in het kader van o.a. rechtmatigheid.
 Je teamleden stemmen af met de Financial Controllers van de gemeenten/Servicepunt71 omtrent de oplevering van begroting, bestuursrapportages en jaarrekening. Je voert hierover professioneel de regie, samen met je teamleden.
 Je hebt een drive om samen met je team en management een topprestatie neer te zetten.

Je bent een actieve en energieke collega die het leuk en uitdagend vindt om vraagstukken, in nauwe samenwerking met zowel je collega’s als partners, op te lossen. Daarbij representeer je Servicepunt71 als organisatie richting onze partners waarvoor wij de bedrijfsvoering doen en sta je sterk met ze in verbinding. Je stuurt strak op het resultaat en bent in staat om daar waar noodzakelijk interventies te doen. Je staat stevig in je schoenen, je houdt je rug recht daar waar nodig en zoekt met de omgeving naar de juiste oplossingsrichting.

Functie eisen

Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy is een vereiste
Je bent bekent met het BBV
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het leidinggeven aan een team van minimaal 20 personen
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring vanuit een leidinggevende rol met het opleveren van P&C producten
Je hebt ervaring op het gebied van Treasury, Risico-management
Je hebt een sturend maar ook coachend vermogen en weet daarmee het beste uit je mensen te halen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten