Enterprise Architect ArchiMate, TOGAF en DEMO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
280
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-05-2016

Einddatum

15-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-04-2016 om 12:00 uur

Als enterprise architect gebruik je architectuur en ontwerp als brug tussen enerzijds visie en strategie en anderzijds beleid, ontwikkeling en uitvoering. Je stelt jezelf continu de vraag wat de business wil en wat daarvoor nodig is. Je bent de brug tussen business en IT en vertaalt wensen en eisen vanuit de business naar (IT-)oplossingsrichtingen voor de langere termijn. Je houdt je vooral bezig met de bedrijfskundige, organisatorische en informatiemanagement-aspecten binnen de organisatie. Naast de business zijn er diverse andere zaken waarmee je rekening moet houden, beveiliging, beheer van systemen en ook samenwerking met andere organisaties uit de omgeving van Defensie zoals inspectiediensten, andere overheden, NAVO(-landen) en de Europese Unie.

Functie eisen

 • Je acteert op academisch werk- en denkniveau en bent in staat om vanuit business perspectief naar IT-oplossingen te kijken.

 • Je bent analytisch en communicatief sterk.

 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van enterprise architectuur binnen grote organisaties en daarnaast aantoonbare ervaring met en kennis van (strategisch) informatieplanning.

 • Je bent aantoonbaar succesvol in de rol van enterprise architect en combineert gedegen en inhoudelijke vakkennis met de nodige ervaring rond het ontwerpen van grootschalige en complexe business applicaties.

 • Ervaring bij Defensie is een pre, bij andere departementen of daarbuiten.

 • Je bent een adviseur die zich op de verschillende managementniveaus succesvol beweegt.

 • Je beschikt enerzijds over een professionele en onafhankelijke opstelling, en anderzijds over een houding die zich kenmerkt door het op een praktische wijze willen leveren van toegevoegde waarde.

 • Je hebt aantoonbare ervaring op snijvlak business en IT, en fungeert zowel op directieniveau, als op het niveau van stuurgroepen, projectmanagers en specialisten, zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

 • Je hebt tevens gedegen kennis van de op de markt beschikbare producten, oplossingen en technieken.

 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met ArchiMate, TOGAF en DEMO.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten