Enterprise architect identity & access management

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75-99
Op locatie
Amsterdam-Zuidoost
Reacties
0
Bekeken
550
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

18-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

10-16

Sluitingsdatum

12-04-2016 om 15:00 uur

Het beheerteam iStandaarden, dat valt onder de afdeling Contactcentrum Zakelijk, is de beheerder en (door)ontwikkelaar van iStandaarden in de Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdwet (Jw). De afdeling vertaalt functionele ideeën en wensen uit het zorgveld naar specificaties voor informatievoorziening in de drie domeinen. Sinds de komst van het Architectuurboard IZO is het team op zoek naar ondersteuning op het gebied van enterprise architectuur in de periode medio april t/m december 2016. Verlenging van deze periode behoort tot de mogelijkheden.

De ondersteuning wordt met name gezocht in de positionering en uitvoering van werkzaamheden van het Architectuurboard IZO door gezamenlijk te werken aan architectuurvisie en Toekomstbeeld. Een architectuurvisie maakt het mogelijk om scherpere gezamenlijke afspraken te maken in de care en cure die er voor zorgen dat iedereen straks gebruik kan maken van betrouwbare en juiste informatie. Eenvoudig, snel en natuurlijk veilig. Het goed inrichten van de informatievoorziening hoort hoog op onze agenda te staan. Naast de care wordt ook gekeken naar de architectuur in de cure, zoals ziekenhuizen en Zorgverzekeringswet.

Functie eisen

 Afgeronde WO-opleiding.
 Minimaal tien jaren soortgelijke werkervaring als architect.
 Werkervaring in identity & access management.
 Kennis van en ervaring met de Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (NORA).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten