Verzorgende IG thuiszorg

Intermediair
Meesters in Flex BV
Geplaatst op
08-04-2016
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
AMSTERDAM
Reacties
0
Bekeken
442
Status
Gesloten
Referentie
Amsterdam

Omschrijving

Functieomschrijving
Heb jij affiniteit met de thuiszorg en ben je gediplomeerd Verzorgende IG lees dan snel verder!

Functieprofiel
Als Verzorgende in de thuiszorg in Amsterdam en omgeving verricht je alle verpleegtechnische handelingen volgens een zorgplan bij de cliënt in zijn of haar thuissituatie. Het is van belang dat de cliënt gestimuleerd word in het nemen van de regie over zijn of haar leven. Elke cliënt is anders en dat maakt dit werkt boeiend en stimulerend. Wij verwachten van de medewerkers dan ook een pro actieve en ondernemende houding.

Functie-eisen-

Minimaal gediplomeerd MBO Verzorgende IG-Ervaring is een pre, maar niet een vereiste. Als je geen ervaring hebt bieden wij je de mogelijkheid om mee te lopen op eigen kosten.-Pro actief, meedenkend en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel-Zelfstandig en flexibel inzetbaar-Minimaal 24 uur per week beschikbaar-Min-max contract bij geschiktheid en ruime flexibiliteit

Wij bieden
De salariëring voor deze functie is ingeschaald conform de cao Verpleeg- en verzorgingstehuizen, en is afhankelijk van aantal ervaringsjaren.

Stichting Zorgu

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten