Adviseur contractmanagement Baggeren

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
0
Bekeken
190
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

25 april

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36-40 uur

Sluitingsdatum

13-04-2016 om 14:00 uur

Als adviseur contractmanager maak je onderdeel uit van een projectteam dat verantwoordelijk is voor een cluster van baggerprojecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Deze werkzaamheden worden middels RAW bestekken (UAV) en UAV-GC contracten in de markt gezet. Het contractmanagement team bestaat uit een contractmanager en een adviseur contractmanagement voor de uitvoeringsfase. De voorliggende uitvraag heeft betrekking op de rol van adviseur contractmanagement voor de voorbereidingsfase. Het projectteam is opgebouwd conform het IPM model. WSHD werkt met projectmanagement methodiek Prince2.

Functie eisen

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding of MBO opleiding met ervaring op HBO werk-en denkniveau

  • minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring en kennis met betrekking tot de gevraagde functie.

  • Kennis en ervaring met werken in IPM teams, kennis over projectmatig werken, PRINCE2 methodiek, kennis van waterschappen en baggeren.

  • Specifieke kennis van UAV-GC, EMVI en ISO 9001, risicomanagement, werken met prestatiecontracten, inkoop- en contractmanagement en kennis van relevante wet- en regelgeving.

  • minimaal PRINCE2 Foundation certificaat of haalt dit vóór 27 mei 2016

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten