Senior Adviseur Contractmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
1406
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2531 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-04-2016 om 17:00 uur

Je overlegt met de projectteamleden en deskundigen uit technische disciplines over de contractopstelling. Bovendien kun je contractteksten (mede) opstellen en beoordelen.
Je bent in staat om beleidskaders te vertalen naar de contractdocumenten voor het project. Dit doe je o.a. in samenspraak met de afdeling GPO – ICG en de inkoopadviseurs van het projectteam.

Contractbeheersing

Op basis van systeemgerichte contractbeheersing (SCB) wordt het contractbeheersplan opgesteld en begeleid je samen met de contractmanager de contractuitvoering. Tijdens de loop van een contract verricht je werkzaamheden zoals de opstelling van contracten en de vastlegging van contractuele wijzigingen. Je bent het primaire aanspreekpunt voor de Opdrachtnemer en bent gemachtigde namens de Opdrachtgever met alle bijbehorende taken en verantwoordelijkheden.

Verder ben je in staat verplichtingen vanuit de opdrachtgever volledig te inventariseren en deze te kennen. Verder ben je in staat om risico’s in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen door op gelijkwaardig niveau de contractpartner tegemoet te treden. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, oordelen en handelen.

Functie eisen

 • kennis van normen en richtlijnen (o.a. ISO 9001) en hebt basiskennis van SE en gevorderde kennis van de SCB systematiek (hard eis).

 • de lead-auditor opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen (harde eis).

 • ervaring in realisatie (met o.a. VTW’s, contractwijzigingen opstellen, prestatieverklaringen, etc) (harde eis).

 • kennis & ervaring van verschillende contractvormen (van E&C t/m DBFM) en contractbeheersing (harde eis).

 • kennis van de benodigde regelgeving (o.a. UAV-GC; ARVODI, UPP (WW aanleg & onderhoud) en brede kennis van het vakgebied en inzicht in integrale samenhang met aangrenzende vakgebieden (harde eis).

 • Ervaring met contractvoorbereiding (harde eis).

 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (harde eis).

 • een HBO of academisch niveau op het gebied van civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of bestuurskunde (harde eis).

 • VCA certificering.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten