Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
08-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
1003
Status
Gesloten
Referentie
20118831

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118831 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Tester DAS.

Profiel Organisatie

De nieuwe dienstverlening Amsterdam wil een voorloper zijn in de ontwikkeling en vernieuwing van de dienstverlening in Nederland. We nemen de dienstverlening aan de burgers en ondernemers uiterst serieus. Dat blijkt ook uit de wijze waarop we de dienstverlening organiseren: één organisatie Dienstverlening voor één beleid vanuit één sturing. Dit vraagt om een organisatie met medewerkers die zowel wat betreft takenpakket als standplaats flexibel zijn. Of een Amsterdammer nu telefonisch, online of aan de balie met de gemeente contact heeft, de vorm, inhoud en bejegening is gelijk. We verbeteren continu de dienstverlening aan burgers en ondernemers en we verhogen de efficiency van de organisatie. Dit doen we samen met de leveranciers van de producten, de andere organisatie onderdelen van de gemeente. Niet eenmalig, maar in een continu proces van leren en verbeteren. Dienstverlening bestaat uit de afdelingen Stadsloketten, Onderzoek & Ontwikkeling, het Contactcenter Amsterdam (CCA), Online en Operations Support.

Profiel Afdeling

Operations Support zorgt dat de ondersteunende systemen en processen van de Stadsloketten, het CCA en Online goed werken. Ook voorspelt de afdeling het aantal klantcontacten en de benodigde bezetting. Daarnaast coördineert OS trainingen. De verbetermanagers lossen problemen in de dienstverleningsketen adequaat op.

Profiel Opdracht

Als tester ben je verantwoordelijk voor het getest opleveren van dienstverleningsproducten in de DAS. Je werkt met testplannen die je bewaakt op kosten en kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en het te leveren eindresultaat voor de eigen testtrajecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van testscripts. Je draagt zorg voor het opstellen en het verkrijgen van goedkeuring van het testplan. Daaronder valt de risicoanalyse, teststrategiebepaling, testplanning en testbegroting. Ook zorg je voor de specificatie van de testorganisatie en de testinfrastructuur. Indien afgeweken wordt van de opgestelde testplannen, breng je de gevolgen in kaart. Je levert een bijdrage door kennisoverdracht om het testen continu verder te professionaliseren. Je bent integraal onderdeel van het Scrum team met een focus op testen.
Je bent flexibel en je hebt kennis van klantcontact omgevingen. Het testen beperkt zich niet uitsluitend tot het aftesten van de applicatie, maar kan ook worden verbreed tot de ‘klantreis’ van onze bezoekers aan de balie: van het trekken van een nummertje, tot het verlaten van het pand met een nieuw paspoort op zak. Eventueel kan de opdracht uitgebreid worden met testwerkzaamheden voor de dezelfde tool voor gebruik op ons Contact Center (14020).

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U heeft minimaal 3 jaar ervaring met genoemde werkzaamheden.

 3. U bent bekend met gestandaardiseerde testmethodes als TMap of ISTQB en met het BiSL framework voor functioneel beheer en informatiemanagement.

 4. U heeft kennis en ervaring met klantinteractie applicaties waaronder eGlue.

 5. U heeft ervaring met Scrum in teams waar ontwikkeling en beheer gecombineerd worden (Dev/OPS).

Competenties

 • Plannen

 • Omgevingsbewustzijn

 • Klantgerichtheid

 • Samenwerken

 • Stressbestendigheid

 • Verantwoordelijkheid

 • Inlevingsvermogen

 • Positief kritisch

 • Pro-actief

Functie wensen

 1. U heeft ervaring met cause-effect graphing.

 2. U heeft ervaring met exploratory testing.

 3. U heeft ervaring met rick based testing

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

circa € 65,00

Sluitingsdatum

13-04-2016

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  10-04-2016 14:38
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-04-2016 10:43
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-04-2016 07:43
  Plaats
  rdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten