Hypotheekadviseur

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
08-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
1
Bekeken
729
Status
Gesloten
Referentie
92160102

Omschrijving

Hypotheekadviseur Advies & Bemiddeling
 
De functie

Als adviseur ben je een inhoudsdeskundige die alle aspecten van het geven van een compliant hypotheek advies beheerst (inclusief alle financiële- en verzekeringsaspecten). Het gaat daarbij om klanten die advies wensen voor een nieuwe hypotheek en klanten die al een bestaande hypotheek hebben en een mutatie willen uitvoeren. Je adviseert je klanten telefonisch en per email over het vakgebied Hypotheken. Je signaleert, onderzoekt en behandelt proactief inhoudelijke vraagstukken en baseert het advies op beschikbare bronnen of op zelf verrichte analyses en onderzoek en koppelt bevindingen terug aan betrokkenen. Je staat in voor een goed en hoogwaardig advies. Je identificeert, inventariseert, analyseert en doorgrondt marktwensen, klantwensen en vraagstukken op productniveau en draagt zorg voor een juiste vertaling naar acceptabele oplossingsrichtingen.
 
Het profiel

De Hypotheekadviseur die onze klant nodig heeft is betrouwbaar en wordt getypeerd als een persoon met inlevingsvermogen en het geduld om complexe financiële onderwerpen waar nodig begrijpelijk te maken.
De Hypotheekadviseur komt zijn afspraken na en komt overtuigend, maar samen met de klant, tot een advies. Daarbij is het vooral van belang dat ook de administratieve, complete en met name compliant afhandeling van een adviesdossier evenveel aandacht krijgt als de klantgesprek(ken). Je bent proactief en continu op zoek naar mogelijkheden om prestaties te verbeteren. Door een goede samenwerking met collega’s binnen en buiten de afdeling, zorg je ervoor dat de klanten die van advies worden voorzien, optimaal worden bediend. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal vijf jaar ervaring in hypotheekadvisering, waarbij je de laatste twee jaar aantoonbaar exclusief hypotheekadviseur bent geweest.
Je bent bij voorkeur opgeleid als Financieel Planner (FFP), maar minimaal ben je erkend hypotheekadviseur (SEH inclusief Wft) en in het bezit van Wft-Leven en/of Pensioen (alles up to date). Je hebt ervaring met telefonische advisering. Een ‘telefoon-stem’ is randvoorwaardelijk om deze functie uit te kunnen voeren. Je bent mondeling en schriftelijk uitstekend in staat te communiceren. Kennis en ervaring met Windows en Office is een vereiste, ervaring met backoffice processen is een pré. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Achmea Bank is een productdivisie van Achmea die zich richt op het aanvullen van de verzekeringspropositie met spaar- en hypotheekproducten. Achmea Bank is gevestigd in Tilburg. Zij werken voor de merken Centraal Beheer Achmea, Woonfonds Hypotheken en FBTO. Je maakt deel uit van een team dat de advisering doet van hypotheken voor Centraal Beheer Achmea. Je draagt bij aan het vormgeven van een kwaliteitsslag in de hypotheekadvisering van Achmea Bank. De bank streeft naar een klantgericht hypotheekproces op basis van een gedegen hypotheekadvies. Je werkt in een uitdagende markt, met focus op en zorg voor de klant.

Startdatum

z.s.m.

Duur opdracht

5 maanden

Aantal uur per week

36 uur

Uurtarief: Tussen de € 50,00 en maximaal € 58,00 per uur inclusief reiskosten. Afhankelijk van kennis en ervaring.

Locatie: Tilburg

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 12 april 10:00 uur je cv en motivatie beide toegespitst op de functie en een uurtarief inclusief reiskosten.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-04-2016 10:50
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten