Projectcontroller

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
09-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
1038
Status
Gesloten
Referentie
306505/002_1460180124

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Arnhem zoekt Harvey Nash een: Projectcontroller ai
Start zsm
Einde 1-8-2016

Standplaats: Arnhem

De verslaglegging van financiƫle gegevens met betrekking tot de (deel)projecten Het bewaken van de financiƫle projectvoortgang, risico- en scenarioanalyses en cashflow Sparringspartner voor project en districtsmanagement Signaleren van afwijkingen (financieel, risico's) Verbeteren en optimaliseren van project control bij de projecten Tijdig verzorgen van de controllers commentaren bij de toegewezen projecten Adequate management informatie over de projecten en het district Onderhouden van contacten met de collega's binnen en buiten het Control werkveld Vereist: Minimaal afgeronde HBO opleiding Meerdere jaren relevante werkervaring in soortgelijke opdrachten (denk aan project control in infra, bouw, offshore, ed. / in ieder geval kapitaal-intensieve en projectgedreven business).

Let op: project control is in deze ook echt control, geen project administratie. Hands-on, Analytisch, onafhankelijke oordeelsvorming, samenwerking, resultaatgerichtheid, zelfstandig

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    20-04-2016 10:46
    Plaats
    Barneveld

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten