Programmeur website

Intermediair
Yannick Pieridis
Geplaatst op
09-04-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Meneer/Mevrouw,

Ik en mijn compagnon zijn op zoek naar een programmeur die nog al wat kan. Het is bijna hetzelfde principe als de site www.kickback.com

Het idee is als volgt: De speler gaat naar onze site, hij/zij logt in met steam. Vervolgens maakt hij/zij haar account en zet hij/ zij eventueel een team op (hij/zij kan er ook een joinen).
Vervolgens als hij/zij een team heeft opgezet/gejoint en zijn/haar 4 andere teamgenoten zijn vervolgens actief op de site en ready to play, dan kan de teamleider op de play button drukken.

Op het moment dat er op de play button wordt gedrukt, stuurt een bod een ruilaanbod via steam. Vervolgens doneert elke speler minimaal 2 skins ter waarde van minimaal €0,30,- per skin. Als van alle spelers de skins binnen zijn, dan wordt er gezocht naar een tegenstander met ongeveer hetzelfde vermogen aan skins en ongeveer hetzelfde speelniveau.

Op dat moment wordt er een server gezocht en spelen de 2 teams 1 potje de eerste die 16 rondes heeft gewonnen die wint en krijgt de skins die het andere team heeft ingezet en de skins die zij zelf hebben ingezet.

Het spel: Counter-Strike: Global Offensive

De skins: Het mogen alleen skins van Counter-Strike: Global Offensive zijn.

De skins worden verdeeld over de spelers (wie meer heeft ingezet krijgt meer, wie minder heeft ingezet krijgt minder) .

Het speelniveau wordt bepaald door hoevaak je hebt gewonnen op de site ( als jij 20x hebt gewonnen kom je tegen teams die tussen de 18-22 x hebben gewonnen. Als jij 3 keer hebt gewonnen dan moet je tegen teams die tussen de 1-5 x hebben gewonnen) .

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten