Verpleegkundige Hematologie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
544
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-3-2016

Einddatum

20-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-4-2016 om 18:00 uur

Doel van de functie

Het coördineren en uitvoeren van het totale verpleegkundige zorgproces van de patiënt om binnen de kaders van de afdelings-c.q. divisiedoelstellingen en het medisch behandelplan te komen tot een verpleegkundig zorgproces dat bevordert dat de patiënt efficiënt en effectief de zorg ontvangt die zijn of haar situatie vereist.

Resultaatgebied

Verpleegkundig zorgproces Coördineren van en zorgdragen voor de continuïteit van hoog complexe, verpleegkundige zorg van opname tot ontslag om het verlenen van die zorg te realiseren door middel van het doorlopen van de verschillende fasen van het verpleegkundig zorgproces.

De afdeling Hematologie maakt deel uit van het UMC Utrecht Cancer Center. Het is een afdeling waar polikliniek, dagbehandeling en kliniek aan elkaar verbonden zijn. Er werken multidisciplinaire teams aan de bestrijding van hematologische kanker in alle vormen van academische zorg.

Functie eisen

Diploma verpleegkunde A/HBO-V
Minimaal 1 jaar recente (niet langer dan 5 jaar geleden)ervaring als oncologieverpleegkundige
Oncologiediploma
Ziekenhuiservaring (niet langer dan 5 jaar geleden)
Bekend met digitaal rapporteren
Ervaring in het UMC Utrecht
Ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding Vaardigheden

Competenties

  • Onderhandelen en samenwerken met verschillende disciplines

  • Analytisch en probleemoplossend vermogen

  • Communicatief en sociaal vaardig

  • Improvisatievermogen en creativiteit

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten