Assortimentmanager Rijksoverheid

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
261
Status
Gesloten
Referentie
AEVES-KBT-01

Omschrijving

Assortimentmanager Rijksoverheid – Den Haag

INTRODUCTIE
Voor een opdrachtgever binnen de Rijksoverheid is Aeves opzoek naar een Assortimentmanager. Geef je graag advies aan de interne bedrijfsvoering van een uitdagende en complexe organisatie op het gebied van veiligheid? Heb je daarnaast de durf, gezond verstand en het verantwoordelijkheidsbesef om met de interne klanten mee te denken over de juiste vormgeving van uiteenlopende assortimenten? Dan zijn we opzoek naar jou, reageer nu!

ORGANISATIE
De opdrachtgever levert een substantiële bijdrage aan de stabiliteit en vrijheid binnen en buiten Nederland. De diensten verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en verwerving hebben als doel om op een commercieel-juridisch verantwoorde wijze, ten behoeve van de grotendeels interne klanten, contracten af te sluiten met leveranciers voor de levering van goederen en diensten van de vereiste kwaliteit op het gewenste levertijdstip en tegen een acceptabele prijs en voorwaarden. De aard van de werkzaamheden wordt daarbij bepaald door de complexiteit en omvang van het product, samenstelling van de markt, regelgeving en politieke gevoeligheid van een dossier.

FUNCTIE
Als assortimentmanager ben je medeverantwoordelijk voor de inrichting van de bedrijfsvoering van diverse verwervingsprocessen. Je geeft hierbij mede sturing aan de ondersteunende en procesmatige activiteiten van de verwerving. Tevens adviseer je over opleidings- en personeelsaangelegenheden van de afdeling en de persoonlijke opleidingsgelegenheden van het ressort. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het materieelbeheer op de afdeling en draag je zorg voor de registratie van aanvragen, (uitstaande) leveringen en verstrekkingen.
In het kader van de (interne) bedrijfsvoering signaleer je tijdig knelpunten binnen de organisatie, waarvoor oplossingen geformuleerd worden en budget beschikbaar gesteld wordt, zodat de organisatie bestuurbaar en flexibel blijft. Je maakt resultaten van de bedrijfsvoering inzichtelijk door het maken en presenteren van rapportages aan periodieke en diverse bestuursoverleggen. Je bewaakt en adviseert over externe ontwikkelingen op het vakgebied befrijfsvoering, zodat de effectiviteit op de korte en lange termijn verbeterd kan worden.
Ten slotte stel je gezamenlijk tijdige, volledige en betrouwbare begroting en meerjarenplannen (bedrijfsplannen) op.

FUNCTIE EISEN

 • (Minimaal) afgeronde HBO-opleiding, (bij voorkeur bedrijfskundig/bedrijfseconomisch), of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring.

 • Out-of-the-box denkend, durf, gezond verstand en een groot verantwoordelijkheidsbesef

 • Uitstekende communicatie en contactuele eigenschappen

 • Algemene inkoopkennis en –ervaring is een pré;

 • Groot coördinatie- en organisatietalent, analytisch denkvermogen

 • Goede uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift

AANBOD

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden / tarief.

 • Standplaats: Den Haag

 • Start: 1 mei 2016 t/m 31 december 2016, met opties tot contractverlengingen

 • Inzet: op Detacheringsbasis, 36 uur per week (fulltime).

 • VOG-screening verplicht

 • Graag CV's met all-in tariefaanduiding (inclusief reiskosten, ex BTW). Max. 65 Euro p.u.

S.v.p. reageren voor 16 april

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-04-2016 14:49
  Plaats
  Geldrop

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten