Senior projectmanager RM

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
11-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1208
Status
Gesloten
Referentie
IGB63545057

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior projectmanager met kennis van voertuigtechniek en Prince 2.

Wie?

Onze opdrachtgever verzorgt het openbaar vervoer in en rond de hoofdstad. Naast de exploitatie zijn ook het beheer en onderhoud van het materieel en de railinfrastructuur in de stad in handen van onze opdrachtgever, evenals het borgen van sociale veiligheid in en om het openbaar vervoer.

U bent werkzaam bij het Ingenieursbureau, voor de afdeling Rail Materieel. Het bureau levert gespecialiseerde kennis en projectmanagement voor interne projecten. Projecten waar momenteel aan gewerkt wordt zijn onder meer de Noord-Zuidlijn, nieuwbouw en renovatie van huidige vervoersystemen, EHRM-projecten, vervanging CV’s, reizigersinformatiesysteem, aanschaf nieuwe trams, et cetera.

U werkt voor de afdeling Rail Materieel. De afdeling Rail Materieel houdt zich bezig met het technisch beheer en onderhoud aan de trams en metro’s. De projecten waar u voor komt te werken zullen een groot component hebben in de vervanging van voertuigen, grote onderhoudsprogamma’s, facelifts en dergelijke waarbij een nauwe samenwerking zal plaatsvinden tussen verschillende teams als Technisch Beheer, Management, Inkoop, Werkplaats, et cetera.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U coördineert diverse projecten en adviseert onder andere het managementteam Rail Materieel over projecten en innovaties en leidt u projecten in hun opdracht.

 • U creëert bij alle relevante partijen draagvlak voor de plannen en de uitvoering ervan.

 • U leidt het besluitvormingsproces naar een eindresultaat waarmee de opdrachtgevers tevreden zijn.

 • U hebt in de initiële fase van projecten soms de adviesrol naar de andere projectpartners.

 • U pakt projecten op structurele wijze aan en realiseert u uw projecten binnen de gestelde eisen door toepassing van project- en ontwikkelmethodologieën (volgens Prince 2).

 • U denkt mee over procesverbeteringen en optimalisatieslagen binnen de afdeling Rail Materieel met betrekking tot de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Eisen

 • U beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

 • U hebt 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als projectmanager.

 • U hebt kennis van voertuigtechniek.

 • U hebt kennis van Prince 2.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 15 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten