Consultant kmo-portefeuille

Opdrachtgever
Brand Compliance
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Belgiƫ
Reacties
2
Bekeken
379
Status
Gesloten

Omschrijving

Opdrachtgever is een auditbureau dat door de Vlaamse overheid is aangesteld als auditbureau in het kader van de erkenning van dienstverleners (opleiders en adviseurs) voor de kmo-portefeuille. Dienstverleners die over deze erkenning beschikken, kunnen hun opleidingen en adviezen met subsidie van de Vlaamse overheid aanbieden aan hun klanten die voldoen aan de KMO-definitie. Om een erkenning te verkrijgen, dienen de dienstverleners een audit te laten uitvoeren op de KMOP-norm. Opdrachtgever is een van de aanbieders van deze audits. De freelance opdracht bestaat uit het voeren van kennismakings-/intakegesprekken bij potentiƫle klanten, teneinde deze dienstverleners te informeren over de erkenningsprocedure en hen te interesseren om de erkenningsaudit door Opdrachtgever te laten uitvoeren.

Gezocht profiel
Ervaring met verkoop van diensten. Kennis van de kmo-portefeuille en/of van kwaliteitsmanagement. Beschikking over eigen auto. Gemiddeld 2 dagen per week beschikbaar. Bereidheid om te reizen in geheel Vlaanderen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-04-2016 11:58
  Plaats
  hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-04-2016 18:42
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten