Specialist Database

Intermediair
KPN Consulting
Geplaatst op
11-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Utrecht / Nieuwegein / Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
608
Status
Gesloten
Referentie
63280 AK

Omschrijving

Voor de Rabobank zijn we op zoek naar drie specialisten database met Minimaal 3 jaar werkervaring als Oracle DBA in een complexe beheer omgeving.

Profiel omschrijving

De Rabobank ICT dienstverlening wordt ondersteund door ruim 3.000 ICT-ers in eigen huis, systemen die 24 uur per dag in de lucht zijn met een state-of-the-art infrastructuur.
De functie
Als Oracle DBA ben je deel van het DB dienstenteam binnen IS/Oracle en ben je intern gedetacheerd naar het domein financieren. Daar draag je zorg voor de Oracle databases die hun applicatieve dienstverlening ondersteund.
Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden m.b.t. Oracle database beheer welke geleverd wordt op EXADATA en het Commodity hardware platform.
Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de Oracle database infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Binnen IT Operations wordt een hoge eis gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Van jou verwachten we dat je een sterk analytisch vermogen hebt en dat je samen met je collega’s werkt aan het continu verbeteren van onze Oracle database infrastructuur. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Oracle database als product en het Oracle team als geheel.

Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is. Ook onderhoud je contacten met de afnemers van de geleverde diensten, zoals je collega DBA’s bij de klant, applicatiebeheerders en uiteraard ook met Oracle, bijvoorbeeld d.m.v. het indienen van SR’s.

Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht.

Taken/werkzaamheden

 • Continuïteit bieden en meewerken aan de ontwikkeling van Oracle database

 • Zorgen voor de technisch én functionele inrichting van de Oracle databases Financieren.

Kennis & Ervaring

Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een IT richting; of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;
Minimaal 3 jaar werkervaring als Oracle DBA in een complexe beheer omgeving;
Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving;
Gedegen kennis van Oracle database 11g, RAC, Oracle Dataguard, Backup & recovery en Performance en tuning is een harde eis;
kennis van Enterprise Manager 11g, Enterprise Manager 12c, Linux, Grid Infrastructure, Weblogic, OID, Fusion Middelware concepten, EXADATA , diverse (scripting) talen: bash, ksh, Perl, Java, en procesgericht werken: Agile, Kanban is een pré.

Gaarne deze eisen in uw motivatie toelichten. Niet met “ja” of “nee” of “zie CV’, maar middels een korte concrete toelichting.

Sluitingsdatum

13-04-2016

Sluitingstijd

12:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te zijn

 • CV in Word-formaat voorzien van de 3 meest relevante (recente) projecten.

 • Motivatie afgestemd op de functie eisen.

 • Beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen).

 • Uurtarief (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.

 • Aanbiedingen op basis van exclusiviteit

 • Na ontvangst van de aanbieding ontvangt u binnen 12 uur een reactie, via de mail of telefoon

 • Voor deze functie geldt twee weken kostenloos inwerken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-04-2016 18:52
  Plaats
  rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten