Procesontwerper

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
11-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
2269
Status
Gesloten
Referentie
HT-Procesontwerper

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


Omschrijving

In jouw rol als proces/gegevensontwerper werk je binnen een grote organisatie in kleine teams van mogelijk wisselende samenstelling. Je houdt je vooral bezig met het (her)inrichten van processen die voortvloeien uit veranderingen in wet- en regelgeving of die waarom de eigen organisatie vraagt. Jij bent in staat om proceswijzigingen van deze omvang en complexiteit te stroomlijnen en te borgen.

Je houdt je bezig met het opstellen van business- en informatieanalyses en je ontwerpt logische proces- en gegevensmodellen. Dat doe je uiteraard op basis van de klanteisen. Als geen ander weet jij de (on)mogelijkheden van de techniek, wetgeving en bedrijfsvoering te vertalen tot een voor alle partijen acceptabel resultaat, op basis waarvan jouw collega’s IT-functionaliteiten kunnen bouwen. Je zorgt ervoor dat jouw ontwerp juist wordt geïnterpreteerd, gerealiseerd, geïmplementeerd en zoveel mogelijk generiek worden neer gezet.

Gelet op het tijdskritische en mogelijk onvoorspelbare karakter van de werkzaamheden wordt een proces/gegevensontwerper gezocht die flexibel is en goed met werkdruk om kan gaan.

Functie eisen procesontwerper

 • HBO/WO niveau

 • Je hebt minimaal 3 jaar kennis van- en ervaring met proces-/gegevensontwerpen en het opstellen van business-/informatieanalyses.

 • Kennis en ervaring met XML of XSD

 • Ervaring met het inrichting van productiebesturing

 • Scrum/Agile is een pré

Overige informatie

Locatie

Apeldoorn

Start

ASAP (32 uur per week)

Duur

6 maanden, met optie op verlenging

Recruiter

Danielle Hassefras

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-04-2016 09:01
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten