Sr. Functioneel beheerder

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
211
Status
Gesloten
Referentie
CC03132

Afrondingstoelichting

Bedankt voor alle reacties!

Wij hebben met alle geschikte kandidaten persoonlijk contact opgenomen. Mits je geen bericht hebt ontvangen, ben je dus als niet geschikt bevonden.

Met vriendelijke groet,

Devon Amatdakoen
CC Group


Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

22 april 2016

Verwachte einddatum

22 oktober 2016

Optie op verlenging

ja

Inzet

36

Standplaats

Utrecht

Aantal posities

1

Wat ga je doen?

De functie functioneel applicatiebeheerder betreft een veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het applicatiebeheer van KEI. Daarnaast kun je ingezet worden bij projecten maar je blijft hoofdverantwoordelijk voor de werking van het primaire proces en de continuïteit van de dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van incidenten en problems binnen verschillende ketens en services. Verder voer je de dagcontroles uit en signaleer je trends waaruit verbeter voorstellen komen. Verder treedt je in contact met functioneel beheer om zo wensen te inventariseren. De functie vraagt kennis op het gebied van netwerken en complexe systemen.

Je werk binnen deze ketens is complex, waarbij je in aanraking komt met verschillende systemen, netwerken en partijen. Je vindt het een uitdaging om te analyseren en door te zoeken tot je de oplossingen hebt gevonden en werkt deze uit. De door jouw voorgestelde verbeteringen worden door de ontwikkelstraat gerealiseerd en je bent direct betrokken bij de acceptatie van het resultaat. Je herkent ontwikkelingen en afhankelijkheden en stuurt resultaten op basis van doorlooptijden en kwaliteit. Hierbij wordt van jouw een proactieve houding en een getting things done mentaliteit verwacht. Je rapporteert het resultaat, eventuele risico’s, de planning en de kwaliteit van producten aan de coördinator. Als Applicatiebeheerder kun je uiteraard ingezet worden bij andere projecten bij de klant

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ITIL-processen, zoals incident- , problem- en changemanagement.

De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend

Het analyseren van gemelde incidenten (dagcontrole) en deze terugvertalen naar wensen vanuit functioneel beheer of aanpassingen voor de ontwikkelstraat
Het vaststellen van een root cause analysis bij een incident
Ervaring met ITIL-processen in een Agile omgeving.
Het opstellen van documentatie t.b.v. beheer voor het eigen vakgebied
Het zelfstandig risico’s identificeren en melden / tegenmaatregelen bedenken en uitvoeren
Het inschatten van inspanningen en resultaten (in doorlooptijd en/of geld) op het eigen niveau
Het realiseren van toekomst vaste, beheerbare oplossingen conform standaard methodieken of best practices.
Aantoonbare ervaring op het zelfstandig en gecontroleerd doorvoeren van changes, releases en projecten.
Het inschatten van toekomstig gebruik van een applicatie volgens een groeiscenario (conform performance en capacity management).
Het fungeren als spin in het web tussen technisch beheerders, programmeurs, klanten en opdrachtgevers.
Het rapporteren aan de coördinator over bovenstaande afgesproken resultaten in termen van mate van gereedheid, doorlooptijd, geld en kwaliteit

Wie zoeken wij?

Opleiding op het gebied van op minimaal HBO+ niveau
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Applicatiebeheerder in primaire processen zoals is beschreven
Aantoonbare ervaring met processen op basis van methodieken als ITIL, ASL, TMAP en Agile in complexe ketenomgevingen bij voorkeur overheid
Aantoonbare ervaring met middleware (bij voorkeur Oracle)
7x24 (Non-stop) ervaring

Competenties

Zelfstandigheid: Kan zelfstandig werken in overeenstemming met de belangen van het (project)team.

Analytische vaardigheden: kunnen achterhalen waar een incident zich voordoet en deze gezamenlijk met de partners oplossen.
Communicatie: Zelfstandig informatie halen bij voorgaande schakels in de samenwerkingsketen en brengen naar de volgende schakel.
Flexibiliteit: Heeft een flexibele basishouding en kan goed overweg met onzekerheid, blijft te allen tijde klantgericht.
Pro-activiteit: Het proactief signaleren van dreiging van het niet halen van afgesproken doorlooptijd of kwaliteit.
Omgevingsbewustzijn en politieke sensitiviteit: Feeling met beheer en de politieke context. Het kunnen inschatten van de behoeften van beheerders en hier aan tegemoet willen komen.
Klantgerichtheid: Het centraal stellen van het klantbelang en hieraan prioriteit geven. Het continu bewaken en vertalen van acties en resultaten naar het project- en het klantbelang
Initiatiefrijk en creatief: Wacht niet op opdrachten, maar onderneemt zelf de nodige acties en oplossingen in het projectbelang
Positief realisme: Ambitieus, maar realistisch in haalbaarheid en mogelijkheden van de dienstverlening. Sterke feeling met beheer
Teamwork: Het kunnen samenwerken in een team, de bereidheid hebben collega’s te helpen, ook als dit niet direct in het eigen belang is.

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 14 april 2016 om 8.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegeaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  13-04-2016 14:01
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-04-2016 11:02
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.



Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten