Senior Adviseur/ Teamcoordinator Gebiedsontwikkeling

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
551
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Start

z.s.m.

Eind

24 maanden later

Verlenging

mogelijk maar nog niet bekent

Uren

32 - 36 uur/ week

Indienen

19 april

Detabem is op zoek naar een

Je werkplek is binnen de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte en Economie. Deze afdeling functioneert als opdrachtnemer voor een veelheid aan opdrachten in het ruimtelijk en economisch domein en fungeert als een intern adviesbureau.

Meer dan in het verleden zijn wij als gemeentelijke organisatie gericht op het “zoeken en pakken van kansen”. In samenwerking met de stad in overleg gaan, kansen zien en initiatieven verder brengen. Dit alles binnen de strategie met als hoofdkenmerk het behouden van flexibiliteit en ruimtelijke kwaliteit, aansluitend bij het profiel van Delft als kennisstad. Om deze rol te benadrukken wordt er binnen de gemeentelijke organisatie een team opgericht dat op stedelijk niveau richting geeft en initiatieven in samenwerking met interne en externe partijen vanuit een proactieve houding oppakt. Een team dat diverse beleidsterreinen samenbrengt in het kader van (her)programmering van de stad en vanuit een eenduidige visie actief partijen benadert.

De functie
Binnen Advies Ruimte & Economie zult u het team Gebiedsontwikkeling vormgeven waaraan u vanuit uw coördinerende rol een belangrijke inhoudelijke én procesgerichte bijdrage levert. Door uw ervaring met projectontwikkelaars en uw kennis en ervaring met gebiedsontwikkeling kunt u kansen op waarde schatten. U brengt mensen samen en creëert energie waardoor kansen en initiatieven omgezet worden in concrete projecten. Zowel intern als extern bent u in staat partijen te verbinden.

Tegelijkertijd bent u in staat het (kleine) team gebiedsontwikkeling te ontwikkelen en te motiveren. Dit doet u vanuit een functioneel aansturende rol (niet hiërarchisch). U bent een teamspeler die in staat is om samen met collega’s van uiteenlopende disciplines in team- en projectverband resultaten te boeken. Resultaatgericht, maar met oog voor de diverse belangen.

Kennis en ervaring
•Aantoonbare ruime kennis van en ervaring met ontwikkelingsmanagement van gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling in een complexe/stedelijke context.
•Ruime ervaring met de denk- en handelwijze van marktpartijen.
•Kennis van de vastgoedmarkt en actuele ontwikkelingen op het terrein van gebiedsontwikkeling en in staat om hierop afgestemde haalbare strategieën te kunnen formuleren.
•Goed ontwikkeld relevant netwerk.
•Affiniteit met wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen.
•Minimaal 8 jaar ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten gedurende de laatste 12 jaar
•Minimaal 5 jaar ervaring bij een gemeente gedurende de laatste 10 jaar.
•Afgeronde opleiding op WO-niveau.
•Goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.
•Gevoel voor een politieke- en bestuurlijke omgeving.
•Als adviseur opereer je zelfstandig en ben je zorgvuldig en resultaatgericht. Je kunt uitstekend in diverse netwerken samenwerken en hebt ervaring met het vormen van een team en het functioneel aansturen hiervan.
•Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, bent deskundig en kan planmatig en procesmatig denken.
•Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
•Je werkt aan meerdere opdrachten waarbij integraal denken en werken en het inbrengen van creatieve oplossingen van belang is.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

CV's die niet aansluiten op de eisen, bieden wij niet aan, heeft voor u en ons geen zin.

Met vriendelijke groet, Detabem

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten