Adviseur/ Teamcoordinator Gebiedsontwikkeling (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
589
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-5-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

19-4-2016 om 9:00 uur

Je werkplek is binnen de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte en Economie. Deze afdeling functioneert als opdrachtnemer voor een veelheid aan opdrachten in het ruimtelijk en economisch domein en fungeert als een intern adviesbureau.

Meer dan in het verleden zijn wij als gemeentelijke organisatie gericht op het “zoeken en pakken van kansen”. In samenwerking met de stad in overleg gaan, kansen zien en initiatieven verder brengen. Dit alles binnen de strategie met als hoofdkenmerk het behouden van flexibiliteit en ruimtelijke kwaliteit, aansluitend bij het profiel van Delft als kennisstad. Om deze rol te benadrukken wordt er binnen de gemeentelijke organisatie een team opgericht dat op stedelijk niveau richting geeft en initiatieven in samenwerking met interne en externe partijen vanuit een proactieve houding oppakt. Een team dat diverse beleidsterreinen samenbrengt in het kader van (her)programmering van de stad en vanuit een eenduidige visie actief partijen benadert.

Binnen Advies Ruimte & Economie zult u het team Gebiedsontwikkeling vormgeven waaraan u vanuit uw coördinerende rol een belangrijke inhoudelijke én procesgerichte bijdrage levert. Door uw ervaring met projectontwikkelaars en uw kennis en ervaring met gebiedsontwikkeling kunt u kansen op waarde schatten. U brengt mensen samen en creëert energie waardoor kansen en initiatieven omgezet worden in concrete projecten. Zowel intern als extern bent u in staat partijen te verbinden.

Tegelijkertijd bent u in staat het (kleine) team gebiedsontwikkeling te ontwikkelen en te motiveren. Dit doet u vanuit een functioneel aansturende rol (niet hiërarchisch). U bent een teamspeler die in staat is om samen met collega’s van uiteenlopende disciplines in team- en projectverband resultaten te boeken. Resultaatgericht, maar met oog voor de diverse belangen.

Functie eisen

Aantoonbare ruime kennis van en ervaring met ontwikkelingsmanagement van gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling in een complexe/stedelijke context.
Ruime ervaring met de denk- en handelwijze van marktpartijen.
Kennis van de vastgoedmarkt en actuele ontwikkelingen op het terrein van gebiedsontwikkeling en in staat om hierop afgestemde haalbare strategieën te kunnen formuleren.
Goed ontwikkeld relevant netwerk.
Affiniteit met wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen.
Minimaal 8 jaar ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten gedurende de laatste 12 jaar
Minimaal 5 jaar ervaring bij een gemeente gedurende de laatste 10 jaar.
Afgeronde opleiding op WO-niveau.
Goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.
Gevoel voor een politieke- en bestuurlijke omgeving.
Als adviseur opereer je zelfstandig en ben je zorgvuldig en resultaatgericht. Je kunt uitstekend in diverse netwerken samenwerken en hebt ervaring met het vormen van een team en het functioneel aansturen hiervan.
Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, bent deskundig en kan planmatig en procesmatig denken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Je werkt aan meerdere opdrachten waarbij integraal denken en werken en het inbrengen van creatieve oplossingen van belang is.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten