Software Engineer Combat Management Systemen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Helder
Reacties
0
Bekeken
546
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

18-4-2016 om 12:00 uur

Je zult in een team meewerken aan bedrijfskritische systemen binnen complexe en grote projecten, Voorbeelden van projecten waar je aan kunt werken zijn: het integreren van subsystemen (zoals radarsystemen, wapensystemen, communicatiesystemen, etc) en/of het maken van simulatoren. De nadruk ligt op back-end ontwikkeling en Agile werken binnen het Scrum framework.

Bij Defensie wordt al 50 jaar state-of-the-art missie-kritische software ontwikkeld. Dit betreft onder andere de Guardion™ Combat Management Systemen aan boord van de schepen van de Koninklijke Marine, een zeer complexe en omvangrijke productfamilie. Gezien de situaties waarin deze software moet functioneren, is de betrouwbaarheid essentieel.

De Guardion™ ontwikkel omgeving is gebaseerd op een Model Driven Development methode waarbij zwaar gebruik wordt gemaakt van code generatie uit modellen. Deze veelal op Netbeans Platform gebaseerde ontwikkelomgeving maakt het mogelijk om functionele eisen op een hoog abstractie niveau vast te leggen in modellen, en daarbij mede dankzij het concept van code generatie, tot een zeer betrouwbaar en breed herbruikbaar eindproduct te komen.

Je bent werkzaam op het kantoor van SATS in Den Helder dichtbij de klant.

Functie eisen

 Ervaring met Model Driven software ontwikkeling (minimaal 5 jaar)
 Ervaring met unit testen
 Ervaring met tools als Svn, Git, Maven, Jenkins
 Ervaring met het documenteren van de ontwikkelde software (met name architectuur en ontwerp)
 Afgeronde HBO of universitaire opleiding richting informatica of informatica-gerelateerd
 Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands
 Ervaring met ontwikkelen volgens een Agile aanpak en bij voorkeur het Scrum framework
 Ervaring met een IDE zoals IntelliJ, Eclipse of Net Beans
 Ervaring met Web Services, REST, AJAX en de daarmee verband houdende XML technieken en JSON
 Ervaring met C++ en Linux heeft de voorkeur
 Ervaring met Elastic Search en/of Postgres heeft de voorkeur
 Affniniteit met Electronica en Techniek heeft de voorkeur

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical-systemen die wij ontwikkelen van groot, soms zelfs levensbelang, zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen! Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen, ook buiten kantoortijden als het moet.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten