Sociaal Verpleegkundige Tuberculose

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
544
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

2-5-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

15-4-2016 om 9:00 uur

Als sociaal verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten tijdens de behandeling van tuberculose.

De begeleiding is in de eerste plaats gericht op het ondersteunen van de therapietrouw. Je initieert en organiseert bron- en contactonderzoek en levert een bijdrage aan het risicogroepenbeleid. Vanuit deze werk-zaamheden onderhoud je contact met werkers in de gezondheidszorg en andere instellingen. Je geeft voorlichting en onderwijs aan in-stellingen, scholen en bedrijven. Daarnaast registreer, onderzoek en rapporteer je over de verkregen gegevens in een geautomatiseerd cliëntvervolgsysteem. Je levert een actieve bijdrage aan regionaal en landelijke werkgroepen bij beleidsontwikkeling in de landelijke TBC bestrijding. Je hebt een flexibele inzet: standplaats is Amsterdam en tijdelijk Hoofddorp, met bereidheid om elders in de REC regio Noord West Nederland ingezet te worden.

Functie eisen

Werkervaring binnen de tuberculosebestrijding dan wel met risicogroepen zoals dak- en thuislozen, personen met verslavingsproblematiek, immigranten en asielzoekers
Meer dan 2 jaar werkervaring als verpleegkundige TBC
Opleiding verpleegkundige maatschappij&gezondheid, profiel agz

Toelichting op rooster: Je bent 8 uur per dag werkzaam, 2 dagen Amsterdam en 2 dagen Hoofddorp

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten