Onderwijskundige politie-centralisten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70-85
Op locatie
Soesterberg (en Den Haag)
Reacties
3
Bekeken
1361
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

01-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

18-04-2016 om 17:00 uur

Standplaats: Soesterberg & Den Haag (50%/50%)

C2000 is het landelijk systeem dat de communicatie verzorgt tussen meldkamers en hulpverleningsdiensten in Nederland. Het systeem wordt 7x24 uur gebruikt door vooral politie, brandweer, ambulancediensten en bepaalde onderdelen van het Ministerie van Defensie zoals de Koninklijke Marechaussee. Het netwerk wordt onderhouden door een commerciële organisatie. De overheid is eigenaar van het C2000 communicatiesysteem. Begin dit jaar heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie een aanbesteding uitgevoerd ten behoeve van de vernieuwing van het C2000-netwerk. Hiertoe is een programma ingericht dat de verantwoordelijkheid heeft de implementatie van het vernieuwde C2000-netwerk te realiseren.

Om deze doelstelling te bereiken is het Ministerie van Veiligheid en Justitie op zoek naar een onderwijskundige voor het Team Opleiden.

De onderwijskundige ontwikkelt opleidingsprogramma's en opleidingsmaterialen, zodat alle centralisten (politie, brandweer, ambulance en KMAR) opgeleid kunnen worden in het gebruik van het vernieuwde C2000-netwerk en het Radio Alarmerings- en Bedieningssysteem (RABS). Daarnaast verzorgt de onderwijskundige samen met inhoudsdeskundigen opleidingen aan centralist-kerninstructeurs.

Doelstelling

De onderwijskundige ontwikkelt het C2000 opleidingsmateriaal, zodat alle centralist-kerninstructeurs (politie, brandweer, ambulance en KMAR) opgeleid kunnen worden en kunnen werken met de nieuwe C2000 radiobediening conform de stijl en principes die op dit moment in relatie tot opleiden binnen de meldkamers gehanteerd worden. Het technische opleidingsmateriaal van de leverancier wordt geïntegreerd in het opleidingsmateriaal zoals dat gehanteerd wordt binnen de meldkamers.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van effectieve en kwalitatieve opleidingsprogramma's en –materialen voor centralisten.
Verantwoordelijk voor het didactisch scholen van centralist-kerninstructeurs.

Vakmatige taken

Ontwikkelen van effectieve en kwalitatieve opleidingsprogramma's en (multimedia-) opleidingsmaterialen conform stijl en principes zoals die op dit moment in meldkamers gehanteerd worden.
Organiseren en uitvoeren van opleidingen (didactisch) voor centralist-kerninstructeurs.
Begeleiden en coachen van centralist-kerninstructeurs.
Evalueren opleidingsprogramma en -middelen.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde erkende HBO-opleiding richting opleidings- of onderwijskunde. (kopie diploma beschikbaar)

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van opleidingen en/of trainingen tbv medewerkers van controlekamers en/ of meldkamers. (referentie vereist)

Wensen

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als coach en begeleider in didactische trainen van professionals in de afgelopen 8 jaar.

 • Kennis van en ervaring met het ontwikkelen van digitaal (multimedia) lesmateriaal.

 • Kennis van radio- of portofoonnetwerken.

 • Kennis van data/tele-communicatienetwerken.

 • Kennis van C2000 netwerk.

 • Kennis van en ervaring met het opleiden van meldkamercentralisten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  13-04-2016 09:03
  Plaats
  Kamerik

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-04-2016 13:47
  Plaats
  Haarlem
  Geplaatst door
  Helder & Wijzer
  Status
  Pro
  Bijlage
  m9rbg7d6z8kzx8v.pdf

  Beste medewerkers van Matchd,

  Ik vind dit een aantrekkelijke functie omdat ik zowel materialen kan ontwikkelen als lesgeven. Cursisten geven heel direct feedback op wat werkt en je kunt meteen verbeteren.

  Veel van mijn werk heeft met veiligheid te maken. Ik heb e-learningmodules gemaakt voor bedrijfshulpverlening, incidentanalyse in de GGZ en onlangs over brandbestrijding, koolmonoxidevergiftiging en de warmtebeeldcamera voor het Instituut voor Fysieke Veiligheid.

  In 'De warmtebeeldcamera' heb ik uitgelegd hoe je een cruciaal stuk gereedschap in de praktijk gebruikt. Voor 'De ventilatiegecontroleerde' brand hebben we een animatie gemaakt met beelden uit de simulator. De deelnemers kijken naar de acties van de manschappen en beantwoorden er vragen over. Dat werkt heel goed. Vanuit deze ervaring ontwerp ik een programma over het meldsysteem.

  In mijn CV leest u dat ik meer dan 20 jaar ervaring heb in de leermiddelen. Dat is altijd teamwork met mensen die stevige meningen hebben. Daar kan ik niet alleen tegen; ik vind dat leuk.

  Soms ligt een nieuw leerprogramma gevoelig. Dat is met C2000 natuurlijk ook het geval. Daar heb ik respect voor, maar ik kijk graag vooruit.

  Ik verheug me op de kennismaking.

  Isabelle Langeveld
  06 20568091

 • Datum
  18-04-2016 16:58
  Plaats
  Culemborg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten