Verkeerskundig ontwerper stedelijk gebied

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
497
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

18-04-2016 om 08:00 uur

(bij voorkeur 5 dagen aanwezigheid)

Voor de komende jaren is in het ‘Investeringsprogramma Bereikbaarheid 2016-2022’ een groot aantal openbare ruimte projecten voor de binnenstad in beeld gebracht. Het betreft circa 70 deelprojecten op het gebied van langzaam verkeer, openbaar vervoer, autoverkeer, parkeren en de leefomgeving. Een deel van deze projecten is al gestart, maar ook zijn er nog veel projecten die nog gestart moeten worden. De ontwerpen en bijbehorende producten maken onderdeel uit van het nog uit te werken en vast te stellen Kaderbesluit(en). Jij fungeert als verkeerskundig ontwerper en treedt op als inhoudelijke vertaler van de kaders naar de ontwerpen voor de openbare ruimte vanuit de programma’s Binnenstad, Bereikbaarheid en Stedelijk Beheer .

Je werkt in een multidisciplinair team onder leiding van de projectmanager van het team Project- en Programmamanagement die verantwoordelijk is voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s. De verkeerskundig ontwerper ruimte werkt gebiedsgewijs in coördinatie met een senior stedenbouwkundige, een groenontwerper en een verkeerskundige.

Op dit moment heeft het project team behoefte aan de invulling van de functie verkeerskundig ontwerper het project ‘Openbare ruimte projecten Binnenstad Leiden - Gebiedsgerichte aanpak Investeringsprogramma Bereikbaarheid’. De functie houdt het volgende in:
 verkeerskundige inbreng in integrale ontwerpen van de openbare ruimte in de Binnenstad.
 verkeerskundige onderzoeken en randvoorwaarden uitwerken in de definitiefase: tijdigheid, doelmatigheid en optimale resultaten staan daarbij hoog in het vaandel.
 in het bijzonder het uitwerken van de kaders in de definitiefase naar de ontwerpfase verkeerskundige inbreng leveren voor het schetsontwerp, het voorlopig ontwerp en zo mogelijk het definitief ontwerp.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Kennis hebben van verkeersafwikkeling in stedelijk gebied.

  • Kennis van het voorbereiden en afhandelen van een verkeersbesluiten.

  • Ervaring met ontwerpen met Autocad volgens de NLCS-systematiek.

  • Integraal kunnen denken en werken t.a.v. andere vakdisciplines.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten