Product Owner scrumteam B2C dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
829
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

14-04-2016 om 17:00 uur

Als product owner stuur je het scrumteam aan dat verantwoordelijk is voor de realisatie van een integraal klantbeeld voor burgers en ondernemers van Amsterdam. Je vertegenwoordigt de business stakeholders, bepaalt de prioriteiten en zorgt intern en extern voor draagvlak. Je zorgt dat het integrale klantbeeld aansluit op de dienstverleningskanalen van de gemeente Amsterdam, integreert uitkomsten van gebruikersonderzoek en zorgt voor continue innovatie en vooruitgang.

Werkzaamheden

Om het project succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een zeer ervaren product owner met relevante ervaring in klantcontact, waarvan een substantieel deel met betrekking tot online dienstverlening. Tot de werkzaamheden behoren het
indentificeren, vastleggen en prioriteren van de onderdelen van het project, het managen en behartigen van de belangen van de stakeholders en het afstemmen met de (diverse) opdrachtgevers. Je maakt en beheert de backlog en zorgt voor inhoudelijke sturing van zowel leveranciers als teamleden.

De afdeling dienstverlening is binnen de gemeente Amsterdam de plek waar de expertise over het contact met de burger geborgd is. De medewerkers van Dienstverlening leveren producten en diensten aan burgers en ondernemers via de balie, telefoon, online, social media en post. Het project Integraal Klantbeeld is opgezet om alle bij de gemeente bekende gegevens van burgers en ondernemers bij elkaar te brengen, inzichtelijk te maken en in te zetten voor proactieve dienstverlening. Het Integraal Klantbeeld wordt ontsloten in elk van de dienstverleningskanalen van de gemeente. Te starten met het online kanaal, waarvoor allereerst ook een Mijn Amsterdam omgeving wordt gemaakt binnen het project. Dit project kent daarmee een gemeentebrede betrokkenheid.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau ineen relevante richting.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als product owner in een klantgerichte (B2C), transactionele (online) omgeving.

 • Minimaal 10 jaar ervaring met Agile werken.

 • Kennis en ervaring met omni-channel dienstverlening (publiek en/of privaat).

 • Ervaring met het ontsluiten van data uit systemen.

 • Kennis en ervaring met het werken met API's.

 • Kennis van digitale dienstverlening binnen de overheid.

Competenties

We zoeken iemand die een visie weet te realiseren en daarin volhardend is. Een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Iemand die duidelijke keuzes maakt, maar ook wendbaar blijft. Die de taal spreekt van alle betrokkenen, maar ook die van de developers.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  12-04-2016 16:26
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-04-2016 11:44
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-04-2016 14:50
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-04-2016 15:25
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten