Portfoliomanager HWBP en Primaire Keringen

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
569
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Start

1-5-2016

Eind

1-7-2016

Verlenging

3x 2 maanden

Uren

32 uur/ week

Indienen

20- 4-2016

Detabem is op zoek naar een Portfoliohouder

Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt met vier programma’s te weten: primaire keringen, oevers en kaden, watersysteem en waterzuivering. Elk programma omvat meerdere investeringsprojecten. De geleverde prestaties van elk project dragen bij aan de bestuursdoelstellingen van ons waterschap. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van Wetterskip Fryslân. Daarbij is het van belang dat bij de projecten de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en gewogen.

De projectenportfolio is ondergebracht bij de cluster Projecten. Daarin organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we een efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

We zijn voor de cluster Projecten op zoek naar een Portfoliomanager HWBP en Primaire Keringen

De portfoliomanager PK en HWBP is in de rol van opdrachtgever verantwoordelijk voor de portfolio van de HWBP(-2) projecten en de reguliere dijkversterking primaire keringen. De inzet is ca. 4 dagen per week. Binnen de portfolio vallen de projecten van het landelijke programma HWBP-2 (inclusief zogenaamde koppelstukken HWBP), de projecten van het HWBP en de reguliere onderhoudsprojecten op de primaire keringen. Een bijzondere rol is die van opdrachtgever voor de POV-waddenzee namens de dagelijkse besturen van de drie Noordelijke waterschappen.

De opdrachtgever/portfoliomanager bewaakt de totale beschikbaar gestelde kredieten en coacht de individuele projectmanagers op hun eigen projecten. Vanuit dit overzicht worden regelmatige managementrapportages opgesteld. De portfoliomanager legt directe verantwoording af aan de clustermanager Projecten van Wetterskip Fryslân.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee maanden en kent 3 verlengingsopties van een 2 maanden. Het contract kent een opzegtermijn voor opdrachtgever en opdrachtnemer van 1 maand.

Kandidaat omschrijving

Ruime ervaring met het aansturen van grote (HWBP)uitvoeringsprojecten in de rol van opdrachtgever en/of programmamanager.

Ruime ervaring met het effectief functioneren in een bestuurlijk complexe omgeving, het verwerven van draagvlak in de omgeving en het sluiten van bestuurlijke overeenkomsten.
Aantoonbaar en relevante netwerk in HWBP-wereld op programmadirectie en operationeel niveau.

Wij vragen de volgende competenties

  • aansturen organisatie

  • omgevingsbewustzijn

  • netwerken

  • aansturen groep

  • creativiteit

U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.

Met vriendelijke groet, Detabem, u krijgt van ons altijd een reactie. Wel zo netjes.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten