Senior Werkvoorbereider OVL

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
286
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

medio april

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-04-2016 om 12:00 uur

Werkzaamheden van de (Senior) Werkvoorbereider Openbare Verlichting Installaties zijn

  • Het zelfstandig ontwerpen en voorbereiden van werkzaamheden aan openbare verlichtinginstallaties d.m.v. MicroStation en lichtberekeningsprogramma's, zoals Dialux en Calculux, zijnde verlichtingsontwerpen en voedingsnetten openbare verlichting;

  • Het opstellen van de kostenraming, bestellijsten materialen en het verzorgen van de werkmap uitvoering aan de directievoerder/toezichthouder en aannemer OVL;

  • Het opstellen en aanleveren van bestekposten en aanvullende eisen conform RAW-systematiek.

Functie eisen

  • De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en minimaal behaald HBO diploma.

  • De kandidaat heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

  • De kandidaat heeft ruime kennis en ervaring met (civiele)contractvormen conform RAW-systematiek door werkzaamheden van OVl te vertalen naar bestekposten.

  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met de voorbereiding van meerdere tegelijk lopende projecten op

het gebied van openbare verlichting. Deze ervaring is recent en maximaal 5 jaar oud.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten