Financieel adviseur

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
649
Status
Gesloten
Referentie
Financieel Adviseur Sociaal Dome

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Start

zsm

Eind

6 tot 12 maanden

Verlenging

mogelijk

Uren

36

Indienen:16 april 2016

Detabem is op zoek naar een Financieel Adviseur Sociaal Domein, gemeente Nieuwegein.

De afdeling Financiën is op zoek naar een tijdelijke invulling van de functie van financieel adviseur voor een belangrijk deel van het sociaal domein. De afdeling Financiën draagt zorg voor alle ondersteunende werkzaamheden op dit specifieke financiële terrein binnen de gemeente Nieuwegein en is bezig met een ontwikkeling naar een meer op de toekomst toegesneden afdeling. In dat kader deden we een klanttevredenheidsonderzoek en hielden we intern de wijze van (samen)werken tegen het licht. Binnen de afdeling Financiën werken ruim 30 medewerkers. De afdeling bestaat op dit moment uit de teams Beleid en Advies en Financiële administratie en verzorgt vanuit haar eigen discipline de dienstverlening aan de afdelingen.

Als financieel adviseur wordt je specifiek ingezet op de onderdelen Jeugdzorg, WMO en participatie en armoedebeleid. Je stelt financiële rapportages en meerjarenprognoses voor deze vakgebieden op en realiseert, optimaliseert en onderhoud je de Planning & Control cyclus. Je ondersteunt afdelingshoofden/budgethouders bij het bewaken van budgetten en geeft, gevraagd en ongevraagd, advies. Je doet tevens de financiële toets op collegevoorstellen die jou vakgebied aangaan. Je draagt bij om de financiële processen verder op orde te krijgen en te houden. De genoemde vakgebieden waar jij op ingezet wordt zijn nog continue in ontwikkeling en deze uitdagende functie geeft volop mogelijkheden om hieraan vorm en richting te geven.

Functie eisen

 1. Minimaal relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau

 2. Minimaal 5 jaar in de afgelopen 5 jaar werkervaring met de gemeentelijke financiën

 3. Minimaal 2 jaar in de afgelopen 5 jaar werkervaring in het werkveld gemeentelijke financiën binnen het Sociaal Domein.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan de genoemde criteria voldoet.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie wel zo netjes.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-04-2016 14:16
  Plaats
  WADDINXVEEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten