Strategisch omgevingsmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
705
Status
Gesloten
Referentie
IGB63737660

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2538 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een strategisch omgevingsmanager met ervaring in project- en procesmanagement bij overheidsorganen aangaande projecten in verschillende fase.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provincie.

U bent werkzaam voor het project Bochtafsnijding Delftse Schie. De Provincie streeft sinds 1932 naar verruiming van de Delftse Schie. Door de groei (in lengte) van de schepen zijn de haakse bochten een knelpunt geworden in de vaarweg. Schepen moeten op elkaar wachten en er is geen uitloop bij eventuele calamiteiten. Daarnaast ondervinden omwonenden hinder van de scheepsbewegingen (geluid, emissies, golfslag en licht). Het project bevindt zit vlak voor de aanbestedingsfase.

De vaarweg Delftse Schie is ter hoogte van de tankwal bij het bedrijventerrein Schieoevers-Zuid in Delft slechts 20 tot 25 meter breed. De provincie verbreedt daarom de vaarweg over een lengte van circa 700 meter, tussen de Energieweg en Marconiweg, naar 34.6 meter

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het voeren van strategisch omgevingsmanagement binnen het project Bochtafsnijding Delftse Schie.

 • U stemt proactief de belangen af, de intenties en de gevoeligheden.

 • U bewaakt de juridische procedures, onderhoudt contacten met stakeholders (waaronder de gemeente Rotterdam en Schiedam, het Hoogheemraadschap van Delfland) en lokale verenigingen (bewoners(verenigingen) en milieuverenigingen.

 • U bent verantwoordelijk om tijdens de aanbestedingprocedure de belangen, eisen en afspraken van de stakeholders te kennen en waar nodig te borgen.

Eisen

 • U beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau op het gebied projectmanagement.

 • U hebt minimaal 7 jaar ervaring als omgevingsmanagement in project- en procesmanagement bij overheidsorganen aangaande projecten in verschillende fase.

 • U hebt kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen.

 • U bent in het bezit van rijbewijs B.

 • U hebt minimaal bij 2 vergelijkbare projecten de rol als omgevingsmanager naar behoren vervuld.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio mei 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 25 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten