Tactisch Inkoopadviseur Werken en Digitaal aanbesteden

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
72,50
Op locatie
Noord-Holland
Reacties
0
Bekeken
364
Status
Gesloten
Referentie
AEVES-KBT-02

Omschrijving

Tactisch Inkoopadviseur Werken en Digitaal aanbesteden

INTRODUCTIE
Voor een gemeentelijke opdrachtgever binnen de provincie Noord-Holland is Aeves opzoek naar een tactisch inkoopadviseur. Heb je ervaring met aanbestedingen van Werken en tevens digitaal aanbesteden? Vind je innovatie en digitalisering belangrijke componenten van een goed functionerende inkoopafdeling? Dan zijn we opzoek naar jou, reageer nu!

ORGANISATIE
De opdrachtgever is een innovatieve en dynamische gemeente gelegen in de kop van Noord-Holland. Als eerste gemeente in Nederland heeft de opdrachtgever de stap gemaakt naar zelfsturing. Dit betekent dat de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie zijn neergelegd, waarbij ruimte is voor zelfontplooiing en ondernemerschap. De kernwaarden lef, bevlogenheid, vertrouwen en respect voor anderen staan telkens centraal. Ook de inkoopafdeling blijft o.a. innovatie hoog in het vaandel houden door de continue focus op digitalisering.

FUNCTIE
Als tactisch inkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van aanbestedingen met name op het gebied van Werken (vnl. meervoudig onderhands) en de inhoudelijke begeleiding van budgethouders en inkopers in de inkoopwereld. Je draagt hierbij de medeverantwoordelijkheid voor het verder uitbouwen en professionaliseren van de inkoopfunctie. Het doel is dat inkoop als functie meer centraal komt te staan in de organisatie en inkoop- en bestelprocessen maximaal worden gedigitaliseerd. Als ideale kandidaat heb je, resumerend, gedegen ervaring met het aanbesteden van Werken en digitaal aanbesteden en spreekt het je aan anderen in je enthousiasme en kennis mee te nemen.

FUNCTIE EISEN

 • HBO-werk- en denkniveau (bij voorkeur commercieel of bedrijfseconomisch)

 • In het bezit van NEVI 1, NEVI 2 is een prĂ©

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waaronder kennis en ervaring met het digitaal (TenderNed) en meervoudig onderhands aanbesteden, voornamelijk op het gebied van Werken

 • Kennisoverdracht (aan budgethouders) spreek je zeer aan

 • Goede uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift

 • Sociaal vaardig en behendig

AANBOD

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden / tarief.

 • Standplaats: Noord-Holland (Noord)

 • Start: 1 mei 2016 t/m 31 oktober 2016, met opties tot contractverlengingen

 • Inzet: op freelance- of detacheringbasis, minimaal 24 tot 36 uur per week.

 • VOG-screening verplicht

S.v.p. reageren voor 20 april

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten